LASTİK İŞ
ismail

KAPALI PAZAR YERİ YAPILIYOR

Gölcük 28.03.2018 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAPALI PAZAR YERİ YAPILIYOR

Gölcük Belediyesi tarafından projesi tamamlanarak ihale edilen Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaatı için hafriyat çalışmalarına başlandı. Hafriyat çalışmalarına başlanan Yeni Mahalle kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Ellibeş yetkililerden bilgi aldı.

Gölcük Belediyesi tarafından Yeni Mahallede yapımı planlanan kapalı pazar yeri çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 4370 metrekare alanda yapılan pazar yeri, tamamlandığında vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği bir merkez haline gelecek. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, inşaatın kısa sürede tamamlanmasını planladıklarını belirterek, pazar yerinin vatandaşların daha rahat ve temiz olanaklar içinde alışveriş yapabilmelerini sağlayacağını söyledi.  Başkan Ellibeş, “Gölcüğümüzün en eski, en yerleşik mahallelerinden biri olan Yeni Mahallede yapımına başlanacak olan pazar yerindeyiz. Yeni Mahalle ve Donanma Mahallesini içeren Pazar yerimiz sokak ve mahalle aralarında kurulmaktaydı buda bazı sıkıntıları getiriyordu. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak adına Yeni Mahallede bulunan bir arsayı kamulaştırarak burada bir kapalı pazar yeri projesi oluşturduk. Bugün itibari ile bu proje uygulanmaya başlandı. İnşallah üç ay sonra kapalı Pazar yerimiz bitmiş olacak. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi. Hafriyat çalışmalarına başlanan kapalı Pazar yeri inşaası mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Gölcük Belediyesi tarafından projesi tamamlanarak ihale edilen Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri inşaatı için hafriyat çalışmalarına başlandı. Hafriyat çalışmalarına başlanan Yeni Mahalle kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Ellibeş yetkililerden bilgi aldı.
Gölcük Belediyesi tarafından Yeni Mahallede yapımı planlanan kapalı pazar yeri çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 4370 metrekare alanda yapılan pazar yeri, tamamlandığında vatandaşların rahat alışveriş yapabileceği bir merkez haline gelecek.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, inşaatın kısa sürede tamamlanmasını planladıklarını belirterek, pazar yerinin vatandaşların daha rahat ve temiz olanaklar içinde alışveriş yapabilmelerini sağlayacağını söyledi.  Başkan Ellibeş, “Gölcüğümüzün en eski, en yerleşik mahallelerinden biri olan Yeni Mahallede yapımına başlanacak olan pazar yerindeyiz. Yeni Mahalle ve Donanma Mahallesini içeren Pazar yerimiz sokak ve mahalle aralarında kurulmaktaydı buda bazı sıkıntıları getiriyordu. Bu sıkıntıları ortadan kaldırmak adına Yeni Mahallede bulunan bir arsayı kamulaştırarak burada bir kapalı pazar yeri projesi oluşturduk. Bugün itibari ile bu proje uygulanmaya başlandı. İnşallah üç ay sonra kapalı Pazar yerimiz bitmiş olacak. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” dedi.
Hafriyat çalışmalarına başlanan kapalı Pazar yeri inşaası mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.