KAPLAN ''REFERANDUMDA ÖN YARGILARI YIKTIK''

Asayiş 08.05.2017 - 11:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAPLAN ''REFERANDUMDA ÖN YARGILARI YIKTIK''

CHP TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İlçe başkanı İsmet İşeri, Kadın Koları Başkanı Türkan Çimen ve parti yöneticileri16 Nisan Referandumunda ‘Hayır’ tercihine destek veren partililerini ve esnafları ziyaret ederek teşekkür etti.

CHP TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İlçe başkanı İsmet İşeri,  Kadın Koları Başkanı Türkan Çimen ve parti yöneticileri16 Nisan Referandumunda ‘Hayır’  tercihine destek veren partililerini ve esnafları ziyaret ederek teşekkür etti. BU SİNERJİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 16 Nisan Referandum sürecinde iletişim kurdukları kitlelerle yakaladıkları bağı devam ettirmek istediklerini dile getirerek, “Bu yakaladığımız sinerjiyi devam ettirmek istiyoruz. Bir araya gelmemiz bizim için çok değerliydi. Bu referandum sonuçları bizlere gösteriyor ki, bu ülkenin yarısı bu siyasi iklimde yaşamak istemiyor. Bu kitlenin büyük sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Bu kitle ile aramızdaki bağı koparmadan, bu ülkenin geleceği için birleşebileceğimizi gördük. Doğruların etrafında birleştik. Söz konusu vatansa gerisinin teferruat olduğunu hep birlikte gösterdik. Üzerimize düşen her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. ÖN YARGILARI YIKTIK Milletvekili Hürriyet, 16 Nisan Referandumunda halkın CHP’ye bakış açısının değiştiğini ve toplumun bazı kalıplarından kurtulduğunu dile getirdi. Hürriyet, “Bize yıllardır ön yargıyla bakan kitle ilk defa bu ön yargılarını yıkarak ‘CHP iyi bir şey diyor, dinlemek gerek’ dedi. Bir hukukçu olarak Türkiye’nin gidişatından çok endişeliyim. Daha güçlü bir diyalog kurmak için bu bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz. Bu oluşan olumlu havayı bir sonraki seviyeye taşımak bizim elimizde. Açılan diyalog kanallarını korumak için elimiz taşın altında. İktidar en büyük gücünü yerelden belediyelerden alıyor. Dolayısıyla yerel bazda sağlanabilecek bir ittifak pek çok şeyi değiştirebilir” ifadelerini kullandı. HALK DEMOKRASİDEN YANA OY KULLANDI CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ise referandumda yüzde 49 halk kesiminin tercihini hayırdan yana kullanmasının büyük bir başarı olarak değerlendirdi. Başkan İşeri halkın yarısının hayır tercihi ile demokrasiden yana oy kullandığını belirterek, “Bu milletin yüzde 49’u demokrasi için birleşti.  Bu yüzde 49’u beraber hareket edebilir hale getirmek zorundayız” dedi. Milletvekili kaplan ve CHP heyeti, Kocaeli Milletvekili adayı Ecz. Turan Dumlu’yu CHP Meclis üyelerini ve esnafı gezdi.
CHP TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İlçe başkanı İsmet İşeri, Kadın Koları Başkanı Türkan Çimen ve parti yöneticileri16 Nisan Referandumunda ‘Hayır’ tercihine destek veren partililerini ve esnafları ziyaret ederek teşekkür etti.

CHP TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İlçe başkanı İsmet İşeri,  Kadın Koları Başkanı Türkan Çimen ve parti yöneticileri16 Nisan Referandumunda ‘Hayır’  tercihine destek veren partililerini ve esnafları ziyaret ederek teşekkür etti.

BU SİNERJİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ
CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 16 Nisan Referandum sürecinde iletişim kurdukları kitlelerle yakaladıkları bağı devam ettirmek istediklerini dile getirerek, “Bu yakaladığımız sinerjiyi devam ettirmek istiyoruz. Bir araya gelmemiz bizim için çok değerliydi. Bu referandum sonuçları bizlere gösteriyor ki, bu ülkenin yarısı bu siyasi iklimde yaşamak istemiyor. Bu kitlenin büyük sorumluluğunu üzerimizde taşıyoruz. Bu kitle ile aramızdaki bağı koparmadan, bu ülkenin geleceği için birleşebileceğimizi gördük. Doğruların etrafında birleştik. Söz konusu vatansa gerisinin teferruat olduğunu hep birlikte gösterdik. Üzerimize düşen her şeyi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖN YARGILARI YIKTIK
Milletvekili Hürriyet, 16 Nisan Referandumunda halkın CHP’ye bakış açısının değiştiğini ve toplumun bazı kalıplarından kurtulduğunu dile getirdi. Hürriyet, “Bize yıllardır ön yargıyla bakan kitle ilk defa bu ön yargılarını yıkarak ‘CHP iyi bir şey diyor, dinlemek gerek’ dedi. Bir hukukçu olarak Türkiye’nin gidişatından çok endişeliyim. Daha güçlü bir diyalog kurmak için bu bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz. Bu oluşan olumlu havayı bir sonraki seviyeye taşımak bizim elimizde. Açılan diyalog kanallarını korumak için elimiz taşın altında. İktidar en büyük gücünü yerelden belediyelerden alıyor. Dolayısıyla yerel bazda sağlanabilecek bir ittifak pek çok şeyi değiştirebilir” ifadelerini kullandı.

HALK DEMOKRASİDEN YANA OY KULLANDI
CHP İlçe Başkanı ismet İşeri ise referandumda yüzde 49 halk kesiminin tercihini hayırdan yana kullanmasının büyük bir başarı olarak değerlendirdi. Başkan İşeri halkın yarısının hayır tercihi ile demokrasiden yana oy kullandığını belirterek, “Bu milletin yüzde 49’u demokrasi için birleşti.  Bu yüzde 49’u beraber hareket edebilir hale getirmek zorundayız” dedi.

Milletvekili kaplan ve CHP heyeti, Kocaeli Milletvekili adayı Ecz. Turan Dumlu’yu CHP Meclis üyelerini ve esnafı gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.