KAPLAN ''ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN HAYIR''

Asayiş 30.03.2017 - 09:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAPLAN ''ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN HAYIR''

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. kaplan Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Daha sonra Sokakta vatandaşı gezerek 16 Nisan referandumu için destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. MÜFTÜYE MEKTUP VERDİ Vekil Hürriyet ilk ziyaretini Gölcük İlçe Müftülüğü’ne gerçekleştirdi. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililere ziyaret için teşekkür etti. Vekil Hürriyet ve Başkan İşeri, Müftü Yazıcı’ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu takdim etti. Müftü Yazıcı, ziyaret için Vekil Hürriyet’e teşekkürlerini dile getirdi. Vekil Hürriyet’in bir sonraki durağı Gölcük Kültür Dernekleri Platformu çalışma ofisi oldu. Burada Kültür Dernek Platformunun Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol ve Yönetimini ziyaret eden, Vekil Hürriyet’i kadınlar oldukça ilgiyle karşıladı. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretinde CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililer de eşlik etti. Başkan Denlikol, ziyaret için Vekil Hürriyet’e teşekkür ederken, ziyarette Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Üyeleri, ADD Kadın Komisyonu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Kadın Kolları Üyeleri ve birçok kadın ile bazı Platform Dernek Başkanları katılım sağladı. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol, “Sayın Vekilimize bizi ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizler kadınlar olarak gördüğünüz gibi Gölcük’te güzel bir birliktelik oluşturduk. Siz değerli Vekilimize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. SİSTEMİ ANLATTI Vekil Hürriyet, “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun değerli kadınlar kolları üyelerini ve siz değerli arkadaşlarımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Bugün sizlere ülkemizde değiştirilmek istenen sistem hakkında bilgilendirme de bulunmak istiyorum. Değerli arkadaşlarım ülkemizde ne yazık ki sistem değişikliği adı altında tüm yetkileri bir kişiye veren, çoğu ülkenin asla tercih etmediği bir sistem ile karşı karşıyayız. Ben Türk halkının bu sisteme onay vereceğini düşünmüyorum. Geleceğimizi daha yaşanabilir kılmak için referandumda hayır kararı vermek zorundayız. Bizler ülkemizin geleceği için hayır kararında birleşiyoruz” dedi. KAYMAKAM’A ZİYARET Vekil Hürriyet’in son durağı Kaymakam Mustafa Altıntaş oldu. Kaymakam Altıntaş’a ilçemize atanmasından ötürü hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Vekil Hürriyet, “Sayın siz değerli Kaymakamımızı daha önce ziyaret edemedim. Kısmet bugüneymiş. Gölcük’teki yeni göreviniz hayırlı olsun, inşallah çalışmalarınızla Gölcük’e güzel katkılarda bulunursunuz. Çalışmalarınız da sizlere başarıları diliyorum” dedi. Kaymakam Altıntaş, ziyaretiniz, güzel temennileriniz için ve ziyaretiniz için değerli Vekilime, CHP İlçe Başkanı Sayın İsmet İşeri’ye ve partili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. kaplan Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Daha sonra Sokakta vatandaşı gezerek 16 Nisan referandumu için destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

MÜFTÜYE MEKTUP VERDİ
Vekil Hürriyet ilk ziyaretini Gölcük İlçe Müftülüğü’ne gerçekleştirdi. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililere ziyaret için teşekkür etti. Vekil Hürriyet ve Başkan İşeri, Müftü Yazıcı’ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu takdim etti. Müftü Yazıcı, ziyaret için Vekil Hürriyet’e teşekkürlerini dile getirdi.

Vekil Hürriyet’in bir sonraki durağı Gölcük Kültür Dernekleri Platformu çalışma ofisi oldu. Burada Kültür Dernek Platformunun Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol ve Yönetimini ziyaret eden, Vekil Hürriyet’i kadınlar oldukça ilgiyle karşıladı.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretinde CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve partililer de eşlik etti. Başkan Denlikol, ziyaret için Vekil Hürriyet’e teşekkür ederken, ziyarette Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Üyeleri, ADD Kadın Komisyonu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Kadın Kolları Üyeleri ve birçok kadın ile bazı Platform Dernek Başkanları katılım sağladı.

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Denlikol, “Sayın Vekilimize bizi ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bizler kadınlar olarak gördüğünüz gibi Gölcük’te güzel bir birliktelik oluşturduk. Siz değerli Vekilimize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

SİSTEMİ ANLATTI
Vekil Hürriyet, “Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nun değerli kadınlar kolları üyelerini ve siz değerli arkadaşlarımızı ziyaret etmekten mutluluk duyuyorum. Bugün sizlere ülkemizde değiştirilmek istenen sistem hakkında bilgilendirme de bulunmak istiyorum. Değerli arkadaşlarım ülkemizde ne yazık ki sistem değişikliği adı altında tüm yetkileri bir kişiye veren, çoğu ülkenin asla tercih etmediği bir sistem ile karşı karşıyayız. Ben Türk halkının bu sisteme onay vereceğini düşünmüyorum. Geleceğimizi daha yaşanabilir kılmak için referandumda hayır kararı vermek zorundayız. Bizler ülkemizin geleceği için hayır kararında birleşiyoruz” dedi.

KAYMAKAM’A ZİYARET
Vekil Hürriyet’in son durağı Kaymakam Mustafa Altıntaş oldu. Kaymakam Altıntaş’a ilçemize atanmasından ötürü hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Vekil Hürriyet, “Sayın siz değerli Kaymakamımızı daha önce ziyaret edemedim. Kısmet bugüneymiş. Gölcük’teki yeni göreviniz hayırlı olsun, inşallah çalışmalarınızla Gölcük’e güzel katkılarda bulunursunuz. Çalışmalarınız da sizlere başarıları diliyorum” dedi. Kaymakam Altıntaş, ziyaretiniz, güzel temennileriniz için ve ziyaretiniz için değerli Vekilime, CHP İlçe Başkanı Sayın İsmet İşeri’ye ve partili arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.