LASTİK İŞ
ismail

KAPTAN'DAN DAVET VAR ''BİZİ YANLIZ BIRAKMAYIN''

Spor 14.02.2020 - 21:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAPTAN'DAN DAVET VAR ''BİZİ YANLIZ BIRAKMAYIN''

Gölcükspor kaptanı İlyas Türengül, Cumartesi günü oynanacak olan ve takımımız için büyük önem taşıyan Pazarspor maçına Gölcüklüleri dacet etti. Kaptan Türengül" Bu maçta bizi yanlız bırakmayın"dedi.

Ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışmayan, oynadığı 5 maçta 3 beraberlik alan Gölcükspor, sahasında zirve yarışı yapan Pazarspor ile karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlı ekip, 13.30’da başlayacak bu kritik maçı kazanıp, çıkışa geçmeyi planlıyor. Gölcükspor’da geçen hafta Diyarbakır deplasmanı öncesinde Teknik Sorumlu Sadi Tekelioğlu, ani bir kararla takımdan ayrılmış, Diyarbekirspor maçından bir gün önce yaşanan bu olay camiada şok etkisi yaratmıştı. Diyarbekirspor maçında takımı sahaya İdari Menajer Ömer Faruk Uzuner çıkardı. Yönetim kurulu bu kez Ömer Faruk Uzuner’i tam yetkiyle takımın başına getirdi. Uzuner ve ekibi, yarın Pazarspor maçında takımın başında sahada olacaklar. FURKAN VE ERDEM CEZALI, TAHA GÜR İSE SAKAT  Kırmızı-Siyahlı ekipte, yarınki Pazarspor maçı öncesinde eksiklerde var. Takımın orta sahasındaki iki önemli ismi Furkan Özyapı ile Taha Gür, oynamayacak. Furkan Özyapı dört sarı kart cezalısı durumuna düştü. Taha Gür ise Darıca GB maçında sakatlanmış, geçen hafta da kadroda yer almamıştı. Darıca GB maçındaki olaylardan dolayı 4 maç ceza alan Erdem Korkmaz da kadroda olmayacak. Teknik Sorumlu Ömer Faruk Uzuner, taraftarın desteği ile maçı kazanmak istediklerini söyledi.  Kaptan Türengül' sosyal medya da yayınladığı mesajında Gölcüklüleri maça davet etti. Kaptan Türnegül" Bizi bu maçta yanlız bırakmayın" dedi. Kaptanın mesajı  şöyle ;
Gölcükspor kaptanı İlyas Türengül, Cumartesi günü oynanacak olan ve takımımız için büyük önem taşıyan Pazarspor maçına Gölcüklüleri dacet etti. Kaptan Türengül" Bu maçta bizi yanlız bırakmayın"dedi.

Ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışmayan, oynadığı 5 maçta 3 beraberlik alan Gölcükspor, sahasında zirve yarışı yapan Pazarspor ile karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlı ekip, 13.30’da başlayacak bu kritik maçı kazanıp, çıkışa geçmeyi planlıyor.

Gölcükspor’da geçen hafta Diyarbakır deplasmanı öncesinde Teknik Sorumlu Sadi Tekelioğlu, ani bir kararla takımdan ayrılmış, Diyarbekirspor maçından bir gün önce yaşanan bu olay camiada şok etkisi yaratmıştı. Diyarbekirspor maçında takımı sahaya İdari Menajer Ömer Faruk Uzuner çıkardı. Yönetim kurulu bu kez Ömer Faruk Uzuner’i tam yetkiyle takımın başına getirdi. Uzuner ve ekibi, yarın Pazarspor maçında takımın başında sahada olacaklar.

FURKAN VE ERDEM CEZALI, TAHA GÜR İSE SAKAT 

Kırmızı-Siyahlı ekipte, yarınki Pazarspor maçı öncesinde eksiklerde var. Takımın orta sahasındaki iki önemli ismi Furkan Özyapı ile Taha Gür, oynamayacak. Furkan Özyapı dört sarı kart cezalısı durumuna düştü. Taha Gür ise Darıca GB maçında sakatlanmış, geçen hafta da kadroda yer almamıştı. Darıca GB maçındaki olaylardan dolayı 4 maç ceza alan Erdem Korkmaz da kadroda olmayacak. Teknik Sorumlu Ömer Faruk Uzuner, taraftarın desteği ile maçı kazanmak istediklerini söyledi. 

Kaptan Türengül' sosyal medya da yayınladığı mesajında Gölcüklüleri maça davet etti. Kaptan Türnegül" Bizi bu maçta yanlız bırakmayın" dedi. Kaptanın mesajı  şöyle ;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.