LASTİK İŞ
ismail

KAPTAN SEDAT BERKE'Yİ YAKALADI

Spor 29.11.2017 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAPTAN SEDAT BERKE'Yİ YAKALADI

Bu sezon ligde 12 maçta 20 gol atan Gölcükspor’da, bu gollerin altında 7 futbolcunun imzası bulunuyor. Son 2 maça kadar 6 golle en golcü oyuncu olan Berke Bıyık’ı, kaptan Sedat Cengiz son 2 maçta attığı 2 golle yakaladı

20 GOLDE 7 FUTBOLCUNUN İMZASI VAR Bu sezon özellikle iç saha maçlarında gol yollarında zorlanan Gölcükspor, sezon başından bu yana, oynadığı 12 maçta toplam 20 gol attı. Bu 20 golün 12’sinde oyuncunun imzası var. Birisi Berke Bıyık, diğeri kaptan Sedat Cengiz. Son 2 maça kadar 6 golle en golcü oyuncu olan Berke Bıyık’ı, kaptan Sedat Cengiz son 2 maçta attığı 2 golle yakaladı. Bu 2 oyuncuyu genç yetenek Oktay Balcı izliyor. Oktay, son 3 maçta 3 gol atarak, abilerine gözdağı vermeye başladı. Ömer Faruk Boz attığı 2 golle bu 3 oyuncuyu takip ederken, diğer golün altında ise Önur Özcan, Devrim Aksongur ve Ahmet Kutluer’in imzası bulunuyor. Bakalım lig sonuna kadar, Berke Bıyık, Sedat Cengiz ve genç Oktay Balcı arasında ki gol krallığı yarışı nasıl sonlanacak. Ancak, nasıl sonuçlanırsa sonlansın, kazanan hiç kuşku yok ki Gölcükspor olacak. 
Bu sezon ligde 12 maçta 20 gol atan Gölcükspor’da, bu gollerin altında 7 futbolcunun imzası bulunuyor. Son 2 maça kadar 6 golle en golcü oyuncu olan Berke Bıyık’ı, kaptan Sedat Cengiz son 2 maçta attığı 2 golle yakaladı

20 GOLDE 7 FUTBOLCUNUN İMZASI VAR

Bu sezon özellikle iç saha maçlarında gol yollarında zorlanan Gölcükspor, sezon başından bu yana, oynadığı 12 maçta toplam 20 gol attı. Bu 20 golün 12’sinde oyuncunun imzası var. Birisi Berke Bıyık, diğeri kaptan Sedat Cengiz. Son 2 maça kadar 6 golle en golcü oyuncu olan Berke Bıyık’ı, kaptan Sedat Cengiz son 2 maçta attığı 2 golle yakaladı. Bu 2 oyuncuyu genç yetenek Oktay Balcı izliyor. Oktay, son 3 maçta 3 gol atarak, abilerine gözdağı vermeye başladı. Ömer Faruk Boz attığı 2 golle bu 3 oyuncuyu takip ederken, diğer golün altında ise Önur Özcan, Devrim Aksongur ve Ahmet Kutluer’in imzası bulunuyor. Bakalım lig sonuna kadar, Berke Bıyık, Sedat Cengiz ve genç Oktay Balcı arasında ki gol krallığı yarışı nasıl sonlanacak. Ancak, nasıl sonuçlanırsa sonlansın, kazanan hiç kuşku yok ki Gölcükspor olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.