LASTİK İŞ

KAR ALARMI

28.11.2016 - 16:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAR ALARMI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir kaç gün sürmesi beklenen yağışlar için önlemlerini aldı, ekipler oluşturuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgemizde etkili olması beklenen sağanak yağışlar için tedbirlerini aldı. Büyükşehir, meteorolojinin uyarılarını da dikkate alarak su baskını ve don olaylarına karşı İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi, İSU ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bir ekip kurdu. Ekip vatandaşlara alması gereken tedbirleri belirterek uyarılarda bulundu. BUGÜN VE YARIN KUVVETLİ YAĞMUR Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre 28 Kasım Pazartesi ve 29 Kasım Salı günleri kuvvetli yağışın etkisiyle su baskınlarına karşı ve don olaylarına karşı bir ekip kurdu. Olası sel baskınlarına karşı tüm tedbirlerini alan İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi, İSU ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır kıta bekletiliyor. 8 İLA 15 DERECE SOĞUYACAK AFKOM ekipleri vatandaşlara uyarılarda bulundu. Ekipler, hava sıcaklığının 8- 15 derece arasında soğumasının beklendiği ve bu nedenle olası buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Özellikle hususi araçların trafiğe gerekmedikçe çıkmaması ve vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerektiği bildirildi. ALINACAK TEDBİRLER Zorunlu olarak trafiğe çıkacak araçların kışlık kar lastiği takmaları, araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları istendi. Trafikteki araçların, Emniyet ve Karayolları ekiplerinin bildirdikleri yol güzergâhlarını kullanmaları, yoğun olan yolları mümkünse kullanmamaları, oluşabilecek kaza ve yoğun yağışa maruz kalanların 112 Acil Çağrı Merkezini aramaları gerektiği önemle bildirildi.    
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir kaç gün sürmesi beklenen yağışlar için önlemlerini aldı, ekipler oluşturuldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bölgemizde etkili olması beklenen sağanak yağışlar için tedbirlerini aldı. Büyükşehir, meteorolojinin uyarılarını da dikkate alarak su baskını ve don olaylarına karşı İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi, İSU ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bir ekip kurdu. Ekip vatandaşlara alması gereken tedbirleri belirterek uyarılarda bulundu.

BUGÜN VE YARIN KUVVETLİ YAĞMUR

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre 28 Kasım Pazartesi ve 29 Kasım Salı günleri kuvvetli yağışın etkisiyle su baskınlarına karşı ve don olaylarına karşı bir ekip kurdu. Olası sel baskınlarına karşı tüm tedbirlerini alan İtfaiye Daire Başkanlığı AFKOM Şube Müdürlüğü Afet ve Koordinasyon Merkezi, İSU ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, olumsuz vakaların önüne geçmek için hazır kıta bekletiliyor.

8 İLA 15 DERECE SOĞUYACAK

AFKOM ekipleri vatandaşlara uyarılarda bulundu. Ekipler, hava sıcaklığının 8- 15 derece arasında soğumasının beklendiği ve bu nedenle olası buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi. Özellikle hususi araçların trafiğe gerekmedikçe çıkmaması ve vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmaları gerektiği bildirildi.

ALINACAK TEDBİRLER

Zorunlu olarak trafiğe çıkacak araçların kışlık kar lastiği takmaları, araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları istendi. Trafikteki araçların, Emniyet ve Karayolları ekiplerinin bildirdikleri yol güzergâhlarını kullanmaları, yoğun olan yolları mümkünse kullanmamaları, oluşabilecek kaza ve yoğun yağışa maruz kalanların 112 Acil Çağrı Merkezini aramaları gerektiği önemle bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.