KAR TİMİ İŞ BAŞINDA

Gölcük 23.12.2016 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAR TİMİ İŞ BAŞINDA

Tüm yurtta ve İlçe genelinde etkisini gösteren yoğun yağışlar sonunda özellikle su baskınları ve buzlanmaya karşı Gölcük Belediyesi ekiplerince önlem alındı. Bu sayede trafik akışında oluşacak aksaklıkların önüne geçiliyor.

Gölcükte alınan önlemler ve alt yapı probleminin olmaması dolayısıyla yoğun yağışın çabuk atlatıldığını belirten yetkililer, İlçemizin her kesiminde meydana gelebilecek doğal afetlerde ekiplerimizin daha hızlı ve etkin müdahale edebilmesi için eğitimler ve uygulamalarla da tatbikatlar yapıyoruz. Bu tür afetlerden sonra doğabilecek sorunların genellikle dere yataklarının doluluğundan kaynaklandığı bilindiğinden yağmur mevsiminden önce Belediye Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarla herhangi bir aksaklığa meydan verilmemiştir.  KRİZ MASASI KURULDU Yaşanan olayda da bizzat ekiplerimizin başında, oluşturduğumuz kriz masasındaki görevlilerle beraber vatandaşlardan gelen ihbar ve yardım taleplerini dikkatli ve hızlı bir şekilde değerlendirerek ekiplerimizi o bölgelere sevk edilip herhangi bir can veya mal kaybına sebebiyet vermeden en az hasarla atlatmamız için ne gerekiyorsa elimizdeki imkanlar doğrultusunda çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da olabilecek her türlü doğal afetlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz, denildi.
Tüm yurtta ve İlçe genelinde etkisini gösteren yoğun yağışlar sonunda özellikle su baskınları ve buzlanmaya karşı Gölcük Belediyesi ekiplerince önlem alındı. Bu sayede trafik akışında oluşacak aksaklıkların önüne geçiliyor.

Gölcükte alınan önlemler ve alt yapı probleminin olmaması dolayısıyla yoğun yağışın çabuk atlatıldığını belirten yetkililer, İlçemizin her kesiminde meydana gelebilecek doğal afetlerde ekiplerimizin daha hızlı ve etkin müdahale edebilmesi için eğitimler ve uygulamalarla da tatbikatlar yapıyoruz. Bu tür afetlerden sonra doğabilecek sorunların genellikle dere yataklarının doluluğundan kaynaklandığı bilindiğinden yağmur mevsiminden önce Belediye Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarla herhangi bir aksaklığa meydan verilmemiştir. 
KRİZ MASASI KURULDU
Yaşanan olayda da bizzat ekiplerimizin başında, oluşturduğumuz kriz masasındaki görevlilerle beraber vatandaşlardan gelen ihbar ve yardım taleplerini dikkatli ve hızlı bir şekilde değerlendirerek ekiplerimizi o bölgelere sevk edilip herhangi bir can veya mal kaybına sebebiyet vermeden en az hasarla atlatmamız için ne gerekiyorsa elimizdeki imkanlar doğrultusunda çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da olabilecek her türlü doğal afetlerde vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz, denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.