LASTİK İŞ

KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK

Gündem 15.02.2021 - 16:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KAR YAĞIŞI DEVAM EDECEK

Kocaeli’de önceki gün gece saatlerinde etkili olan kar yağışı devam ediyor. Kentin yüksek kesimindeki kar kalınlığı 20 santime ulaştı.

 (İHA) - Kocaeli’de kar yağışı sürüyor. Önceki gün gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesi ile başlayan kar yağışı devam ediyor. Dün gün boyunca yağan kar, gece saatlerinde de etkili oldu. Kent genelinde devam eden kar yağışı, Kocaeli’yi beyaza bürüdü. Kentin yüksek kesimlerindeki kar kalınlığı, 20 santime ulaştı. Vatandaşların evlerinin önüne park ettiği araçları ise yağan kar altında kaldı. Kar yağışının başlaması ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolların açık kalması ve buzlanma sebebi ile yaşanacak olası kazalara karşı tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.
Kocaeli’de önceki gün gece saatlerinde etkili olan kar yağışı devam ediyor. Kentin yüksek kesimindeki kar kalınlığı 20 santime ulaştı.

 (İHA) - Kocaeli’de kar yağışı sürüyor. Önceki gün gece saatlerinde hava sıcaklığının düşmesi ile başlayan kar yağışı devam ediyor. Dün gün boyunca yağan kar, gece saatlerinde de etkili oldu. Kent genelinde devam eden kar yağışı, Kocaeli’yi beyaza bürüdü. Kentin yüksek kesimlerindeki kar kalınlığı, 20 santime ulaştı. Vatandaşların evlerinin önüne park ettiği araçları ise yağan kar altında kaldı.
Kar yağışının başlaması ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolların açık kalması ve buzlanma sebebi ile yaşanacak olası kazalara karşı tuzlama ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.