LASTİK İŞ
ismail

KARI KOCA TRAKTÖR ALTINDA CAN VERDİ

31.10.2018 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARI KOCA TRAKTÖR ALTINDA CAN VERDİ

Traktör ile kivi toplamak için tarlaya giden ve daha sonra haber alınamayan çift, yaklaşık 5 saat süren arama çalışmasının ardından takla atan traktörün altında ölü olarak bulundu.

Takla atan traktörün altında ölü olarak bulundular   Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Saraylı Mahallesi Sivritepe mevkiinde Hüseyin Can (53) ve eşi Dilek Can (47) sabah saatlerinde kivi bahçesine gitmek için 16 FAA 28 plakalı traktörle evlerinden çıktılar.  Evden çıktıktan sonra Hüseyin ve Dilek Can çiftinden haber alamayan çocukları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edilirken, vatandaşlar da kendi imkanları ile Hüseyin ve Dilek Can çiftini bulmak için çalışma başlattı. Kısa süre sonra olay yerine gelen Jandarma ve AFAD ekipleri, vatandaşlar ile bölgede arama çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarının ardından Dilek ve Hüseyin Can çiftinin yol kenarında takla atan traktörün altında kalmış haldeki cesetlerine ulaşıldı. Ekipler tarafından yapılan olay yeri incelemelerinde traktörün yoldan çıktığını ve 2 defa takla attığı belirlendi. Yapılan olay yeri incelemelerinin ardından Dilek ve Hüseyin Can çiftinin cansız bedenleri, vatandaşların ve iş makinelerinin yardımıyla kaldırılan traktörün altından çıkartıldı. Can çiftinin cansız bedenleri, otopsi incelemesi için Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Fahrin Haner
Traktör ile kivi toplamak için tarlaya giden ve daha sonra haber alınamayan çift, yaklaşık 5 saat süren arama çalışmasının ardından takla atan traktörün altında ölü olarak bulundu.

Takla atan traktörün altında ölü olarak bulundular

 

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Saraylı Mahallesi Sivritepe mevkiinde Hüseyin Can (53) ve eşi Dilek Can (47) sabah saatlerinde kivi bahçesine gitmek için 16 FAA 28 plakalı traktörle evlerinden çıktılar. 

Evden çıktıktan sonra Hüseyin ve Dilek Can çiftinden haber alamayan çocukları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edilirken, vatandaşlar da kendi imkanları ile Hüseyin ve Dilek Can çiftini bulmak için çalışma başlattı. Kısa süre sonra olay yerine gelen Jandarma ve AFAD ekipleri, vatandaşlar ile bölgede arama çalışmalarına katıldı.

Yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarının ardından Dilek ve Hüseyin Can çiftinin yol kenarında takla atan traktörün altında kalmış haldeki cesetlerine ulaşıldı. Ekipler tarafından yapılan olay yeri incelemelerinde traktörün yoldan çıktığını ve 2 defa takla attığı belirlendi. Yapılan olay yeri incelemelerinin ardından Dilek ve Hüseyin Can çiftinin cansız bedenleri, vatandaşların ve iş makinelerinin yardımıyla kaldırılan traktörün altından çıkartıldı. Can çiftinin cansız bedenleri, otopsi incelemesi için Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Fahrin Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.