LASTİK İŞ
ismail

KARINCA DERESİ ISLAH ÇALIŞMASI HIZLA DEVAM EDİYOR

Gölcük 17.09.2019 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARINCA DERESİ ISLAH ÇALIŞMASI HIZLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nde devam eden ıslah projesini ve ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü ve Orhangazi Caddesi’nde devam eden yağmur suyu hattı yapımını yerinde inceledi.

Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan yaklaşık 500 metre uzunluğundaki açık dere ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Projede büyük merhale kattettik” dedi.  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Sezer son olarak da Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan yaklaşık 500 metre uzunluğunda, 2.5 metre × 7 metre ebatlarında, açık dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.  “ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”  Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Dere ıslah çalışmalarını çok önemsiyoruz çünkü yağmur suyunun tahliyesinde önemli bir fonksiyon icra ediyor ve sel baskınlarını önlüyor. Bu kapsamda Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan 500 metre uzunluğunda, 2.5 metre × 7 metre ebatlarındaki büyük merhale kat ettiğimiz açık dere ıslah çalışmalarını yakından takip ediyorum. Dere ıslahının tabanı betonarme ve yanları taş duvar olarak yapılıyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde ve itina ile devam edecek” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nde devam eden ıslah projesini ve ayrıca aşırı yağmurlarla sel baskınlarına uğrayan Hisareyn Karaköprü ve Orhangazi Caddesi’nde devam eden yağmur suyu hattı yapımını yerinde inceledi.

Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan yaklaşık 500 metre uzunluğundaki açık dere ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Projede büyük merhale kattettik” dedi. 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Sezer son olarak da Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan yaklaşık 500 metre uzunluğunda, 2.5 metre × 7 metre ebatlarında, açık dere ıslah çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

“ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR” 

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Dere ıslah çalışmalarını çok önemsiyoruz çünkü yağmur suyunun tahliyesinde önemli bir fonksiyon icra ediyor ve sel baskınlarını önlüyor. Bu kapsamda Yazlık sınırları içerisinde bulunan Karınca Deresi'nin, D-130 Karayolu Güney kısmında kalan 500 metre uzunluğunda, 2.5 metre × 7 metre ebatlarındaki büyük merhale kat ettiğimiz açık dere ıslah çalışmalarını yakından takip ediyorum. Dere ıslahının tabanı betonarme ve yanları taş duvar olarak yapılıyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde ve itina ile devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.