LASTİK İŞ
ismail

KARINCA DERESİ TAŞTI, YAZLIK YOLU KAPANDI (VİDEO)

Gölcük 21.06.2020 - 19:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARINCA DERESİ TAŞTI, YAZLIK YOLU KAPANDI (VİDEO)

Şiddetli yağmur, Gölcük'ü adeta esir aldı. Aniden bastıran şiddetli yağmur ve fırtına vatandaşlara zorlu anlar yaşattı.

Yollar yağmur suları ile dolarken, araçlar güçlükle ilerleyebildi. İhsaniye de asırlık çınar ağacı şiddetli rüzgarla devrildi. Gölcük‘ün yüksek kesimlerinde de  yağmur yağışı etkili oldu. Gölcük’ün yüksek kesimlerinde Eriklitepe Mesire Alanı’na giden yol, yağmur sularının getirdiği taş ve toprakla kaplandı. Bazı köylere ulaşımın kapanması üzerine, iş makineleri yola gelen taş ve toprağı kaldırmak için çalışma yaptı.
Şiddetli yağmur, Gölcük'ü adeta esir aldı. Aniden bastıran şiddetli yağmur ve fırtına vatandaşlara zorlu anlar yaşattı.

Yollar yağmur suları ile dolarken, araçlar güçlükle ilerleyebildi. İhsaniye de asırlık çınar ağacı şiddetli rüzgarla devrildi.

Gölcük‘ün yüksek kesimlerinde de  yağmur yağışı etkili oldu. Gölcük’ün yüksek kesimlerinde Eriklitepe Mesire Alanı’na giden yol, yağmur sularının getirdiği taş ve toprakla kaplandı. Bazı köylere ulaşımın kapanması üzerine, iş makineleri yola gelen taş ve toprağı kaldırmak için çalışma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.