LASTİK İŞ

KARABOĞA DENİZLİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

Spor 22.07.2016 - 12:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARABOĞA DENİZLİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

Gölcük Belediyespor Kulübü Atletizm sporcusu 81 yaşındaki Emin Karaboğa, cumartesi ve pazar günü Denizli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında koşacak

Emin Karaboğa, hafta sonu Yalova'da koşulacak olan Türkiye koşusunda cumartesi  400 metrelik, pazar  800m metrelik parkurda birinci olmak için mücadele verecek. Böylesine önemli bir koşu öncesinde antrenmanlarını büyük bir disiplin içerisinde gerçekleştirmekle birlikte, haftasonu yapılacak olan koşuları dört gözle bekliyor.   Daha önce katıldığı koşularda Gölcük'ümüzü ve Kocaeli'yi başarılı bir şekilde temsil edip, bizleri gururlandıran Emin Karaboğa, bir kez daha Gölcük'ümüzün adını duyurmak için elinden gelen gayreti gösterecek ve önceki koşularda gösterdiği başarıyı tekrar gösterek Gölcük’ümüze madalyayla dönmeyi hedefliyor. Ayrıca bu güne kadar katıldığı yarışlarda, ilçemizin adını sıkça gündeme getiren ve Gölcük Belediyespor'un Milli Atleti Karaboğa, kendisine bu başarıların gelmesinde büyük katkı koyan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Belediyespor Kulüp Başkanımız Levent Değirmenci'ye gönülden teşekkür etti.  
Gölcük Belediyespor Kulübü Atletizm sporcusu 81 yaşındaki Emin Karaboğa, cumartesi ve pazar günü Denizli’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında koşacak

Emin Karaboğa, hafta sonu Yalova'da koşulacak olan Türkiye koşusunda cumartesi  400 metrelik, pazar  800m metrelik parkurda birinci olmak için mücadele verecek. Böylesine önemli bir koşu öncesinde antrenmanlarını büyük bir disiplin içerisinde gerçekleştirmekle birlikte, haftasonu yapılacak olan koşuları dört gözle bekliyor.

 

Daha önce katıldığı koşularda Gölcük'ümüzü ve Kocaeli'yi başarılı bir şekilde temsil edip, bizleri gururlandıran Emin Karaboğa, bir kez daha Gölcük'ümüzün adını duyurmak için elinden gelen gayreti gösterecek ve önceki koşularda gösterdiği başarıyı tekrar gösterek Gölcük’ümüze madalyayla dönmeyi hedefliyor. Ayrıca bu güne kadar katıldığı yarışlarda, ilçemizin adını sıkça gündeme getiren ve Gölcük Belediyespor'un Milli Atleti Karaboğa, kendisine bu başarıların gelmesinde büyük katkı koyan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Belediyespor Kulüp Başkanımız Levent Değirmenci'ye gönülden teşekkür etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.