LASTİK İŞ
ismail

KARABOĞA ÖDÜLE DOYMUYOR !

Spor 27.10.2014 - 21:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARABOĞA ÖDÜLE DOYMUYOR !

Gölcük Bld. Spor Kulübünün Milli Atleti Emin Karaboğa 2. Cumhuriyet koşusunda iki birincilik

Gölcük Belediye sporun Milli atleti Emin Karaboğa, 25 Ekim 2014 Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Parkta düzenlenen 2. Cumhuriyet koşusunda ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından 26 Ekim 2014 Pazar günü düzenlenen 6. Uluslar arası Cumhuriyet koşusunda kategorisinde 1. olarak büyük bir başarıya imza attı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Cumhuriyet koşusunda 75 yaş üstü kategorisinde 10 km’lik koşuyu Gölcük Belediye sporun Milli Atleti Emin Karaboğa 1. oldu. Ayrıca Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslar arası Cumhuriyet koşusunda 80-84 yaş kategorisinde 10 km ‘lik koşuda yarışan Emin Karaboğa burada da 1. olarak bir kez daha Gölcük’ü gururlandırdı. Milli Atlet kendisine her zaman destek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve Gölcük Belediye Spor Kulübüne teşekkür ettiğini belirtti.
Gölcük Bld. Spor Kulübünün Milli Atleti Emin Karaboğa 2. Cumhuriyet koşusunda iki birincilik

Gölcük Belediye sporun Milli atleti Emin Karaboğa, 25 Ekim 2014 Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Parkta düzenlenen 2. Cumhuriyet koşusunda ve Zeytinburnu Belediyesi tarafından 26 Ekim 2014 Pazar günü düzenlenen 6. Uluslar arası Cumhuriyet koşusunda kategorisinde 1. olarak büyük bir başarıya imza attı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Cumhuriyet koşusunda 75 yaş üstü kategorisinde 10 km’lik koşuyu Gölcük Belediye sporun Milli Atleti Emin Karaboğa 1. oldu.


Ayrıca Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslar arası Cumhuriyet koşusunda 80-84 yaş kategorisinde 10 km ‘lik koşuda yarışan Emin Karaboğa burada da 1. olarak bir kez daha Gölcük’ü gururlandırdı.


Milli Atlet kendisine her zaman destek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve Gölcük Belediye Spor Kulübüne teşekkür ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.