LASTİK İŞ
ismail

KARABULUT ‘ÇOCUKLARIMIZI HAYVAN SEVGİSİYLE BÜYÜTELİM’

04.10.2020 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

KARABULUT ‘ÇOCUKLARIMIZI HAYVAN SEVGİSİYLE BÜYÜTELİM’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Sevgi, tüm dünyayı güzelleştirir. Hayvanların yaşama hakkına saygı duyulduğu ve insanlığın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğe ulaşmak hepimizin elinde” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Aynı tabiatta beraber nefes aldığımız tüm hayvanların yaşama hakkına dikkat çekmek, korumak, daha iyi ortamlarda barınmasını ve beslenmesini sağlamak konularında farkındalık oluşturmak için kutlanan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’dür bugün. Eko sistemdeki tüm canlıları içine alan, sadece hayvanlara yemek ve barınak vermekten öte, kullandığımız doğaya zarar veren plastiklerin kullanımından dolayı yaşam alanları olan ormanların kirletilmesine dikkat çekmek, çarpık kentleşme ile yaşam alanlarından sürdüğümüz hayvanların yok olmasını engellemek, hepimizin sorumluluğudur” ifadelerine yer verdi.  ‘ÇOCUKLARIMIZI HAYVAN SEVGİSİYLE BÜYÜTELİM’ Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütmek, hem koşulsuz sevgiyi, hem de empati kurabilmeyi öğretir. Sevgi, tüm dünyayı güzelleştirir. Hayvanların yaşama hakkına saygı duyulduğu ve insanlığın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğe ulaşmak hepimizin elinde. İnsanın da hayvanın da taşıdığının can, aldığının nefes olduğunun bilinci ile evrende insanlardan başka canlılar olduğunu anlayarak, onların yaşam alanlarına müdahale etmeyerek, yaşama hakkına saygı duyduğumuzu belirtiyor, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, “Sevgi, tüm dünyayı güzelleştirir. Hayvanların yaşama hakkına saygı duyulduğu ve insanlığın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğe ulaşmak hepimizin elinde” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Kaymakam Karabulut mesajında, “Aynı tabiatta beraber nefes aldığımız tüm hayvanların yaşama hakkına dikkat çekmek, korumak, daha iyi ortamlarda barınmasını ve beslenmesini sağlamak konularında farkındalık oluşturmak için kutlanan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’dür bugün. Eko sistemdeki tüm canlıları içine alan, sadece hayvanlara yemek ve barınak vermekten öte, kullandığımız doğaya zarar veren plastiklerin kullanımından dolayı yaşam alanları olan ormanların kirletilmesine dikkat çekmek, çarpık kentleşme ile yaşam alanlarından sürdüğümüz hayvanların yok olmasını engellemek, hepimizin sorumluluğudur” ifadelerine yer verdi.

 ‘ÇOCUKLARIMIZI HAYVAN SEVGİSİYLE BÜYÜTELİM’

Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütmek, hem koşulsuz sevgiyi, hem de empati kurabilmeyi öğretir. Sevgi, tüm dünyayı güzelleştirir. Hayvanların yaşama hakkına saygı duyulduğu ve insanlığın doğayla uyum içinde yaşadığı bir geleceğe ulaşmak hepimizin elinde. İnsanın da hayvanın da taşıdığının can, aldığının nefes olduğunun bilinci ile evrende insanlardan başka canlılar olduğunu anlayarak, onların yaşam alanlarına müdahale etmeyerek, yaşama hakkına saygı duyduğumuzu belirtiyor, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.