LASTİK İŞ
ismail

KARABULUT ''SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAŞIMIZIN TACI''

Gündem 11.07.2020 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARABULUT ''SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAŞIMIZIN TACI''

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti. Kaymakam Karabulut, pandemi sürecinde verdiğimiz desteklerden dolayı teşekkür etti. Karabulut “Süreç henüz bitmiş değil vatandaşlarımız sosyal mesafe, maske ve temizliğe dikkat etsin” dedi.

YARDIMLAŞMAYI GÖRDÜK Gazetemizi ziyaret eten Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “Türk toplumunun özünü, kültürünü, gelenek ve göreneklerini unutmadığını bu süreçte gördük. Yardımlaşma en üst seviyedeydi. Salgın süreci bitmedi. Halkımız alınan tedbirlere uymalıdır. Vatandaşlarımızdan tedbirlere uymalarını rica ediyoruz. Bizlerin ve vatandaşların alacağı tedbirler kurumlarımızın üzerindeki yükü de hafifletecektir. SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAŞIMIZIN TACI Kaymakam Karabulut, “Başımızın tacı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek isterim. Kovid-19 pandemi sürecinde gerçekten İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ve Devlet Hastanemiz çok başarılı bir sınav verdi. Büyük bir mücadele örneği sergilediler. Çok özverili bir şekilde fedakârca çalıştılar. Görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Başhekimimize ve Sağlık Müdürlüğümüzün değerli personeline bu anlamda hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu. BELEDİYEMİZ İYİ ÇALIŞTI Kaymakam Karabulut “Belediye başkanımız ve ekibi bu süreçte iyi çalıştılar. Kurduğumuz vefa gurubu vatandaşın her isteğine yetişti. Özellikle bu süreçte gördük ki 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sayısı çok yüksek ve yanlız yaşayanlarda çok fazla. Vefa gurubundaki arkadaşlarımız özellikle yalnız yaşayan vatandaşlarımız arayıp isteklerini sordu zaman zaman sohbet ettiler” dedi. CEZA KESİLİYOR Kaymakam Karabulut “Ekiplerimiz denetimlerine devam ediyor. BİMER’e gelen şikayetler doğrultusunda kurumlara da denetimler yapılıyor. Sosyal mesafeye uymayan, maskesi olmayan vatandaşlarımıza ilçemizde çok ciddi miktarda cezalar kesildi. Özellikle bu süreçte bizler 65 yaş üstü vatandaşlarımızı bu salgından korumak için çalıştık. Akşam 20:00'den sonra sokağa çıkmaları yasak ama görüyoruz ki bir çok vatandaşımız dışarıda. Sahillerde gece vatandaşlar yeşil alanları tercih ediyor ancak sosyal mesafeye uyulmuyor. Vatandaşlarımız önce kendi sağlıklarını sonra çevresindekilerin sağlıklarını düşünmeleri gerekiyor” dedi. NAKDİ YARDIMLAR YAPILDI Karabulut, “Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından korona virüsü kapsamında nakdi yardımlar yapıldı. Bu anlamda 16 Nisan tarihinde 283 aile biner TL tutarında yardım aldı. Devam eden yardımlar kapsamında, 20 Nisan tarihinde 242 aile 500’er TL; 21 Nisan tarihinde 208 aile 250’şer TL; 12 Mayıs tarihinde 20 aile 250’şer, 300 aile 600’er TL; 20 Mayıs tarihinde 300 aile 600’er TL, 10 Haziran tarihinde 501 aile 500’er TL, 147 aile de 300’er TL yardım aldı. Toplamda 2001 aileye 1 milyon 115 bin 600 TL tutarında yardım yapıldı” dedi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti. Kaymakam Karabulut, pandemi sürecinde verdiğimiz desteklerden dolayı teşekkür etti. Karabulut “Süreç henüz bitmiş değil vatandaşlarımız sosyal mesafe, maske ve temizliğe dikkat etsin” dedi.

YARDIMLAŞMAYI GÖRDÜK
Gazetemizi ziyaret eten Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut “Türk toplumunun özünü, kültürünü, gelenek ve göreneklerini unutmadığını bu süreçte gördük. Yardımlaşma en üst seviyedeydi. Salgın süreci bitmedi. Halkımız alınan tedbirlere uymalıdır. Vatandaşlarımızdan tedbirlere uymalarını rica ediyoruz. Bizlerin ve vatandaşların alacağı tedbirler kurumlarımızın üzerindeki yükü de hafifletecektir.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI BAŞIMIZIN TACI
Kaymakam Karabulut, “Başımızın tacı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etmek isterim. Kovid-19 pandemi sürecinde gerçekten İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ve Devlet Hastanemiz çok başarılı bir sınav verdi.
Büyük bir mücadele örneği sergilediler. Çok özverili bir şekilde fedakârca çalıştılar. Görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Başhekimimize ve Sağlık Müdürlüğümüzün değerli personeline bu anlamda hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

BELEDİYEMİZ İYİ ÇALIŞTI
Kaymakam Karabulut “Belediye başkanımız ve ekibi bu süreçte iyi çalıştılar. Kurduğumuz vefa gurubu vatandaşın her isteğine yetişti. Özellikle bu süreçte gördük ki 65 yaş üstü vatandaşlarımızın sayısı çok yüksek ve yanlız yaşayanlarda çok fazla. Vefa gurubundaki arkadaşlarımız özellikle yalnız yaşayan vatandaşlarımız arayıp isteklerini sordu zaman zaman sohbet ettiler” dedi.

CEZA KESİLİYOR
Kaymakam Karabulut “Ekiplerimiz denetimlerine devam ediyor. BİMER’e gelen şikayetler doğrultusunda kurumlara da denetimler yapılıyor. Sosyal mesafeye uymayan, maskesi olmayan vatandaşlarımıza ilçemizde çok ciddi miktarda cezalar kesildi. Özellikle bu süreçte bizler 65 yaş üstü vatandaşlarımızı bu salgından korumak için çalıştık. Akşam 20:00'den sonra sokağa çıkmaları yasak ama görüyoruz ki bir çok vatandaşımız dışarıda. Sahillerde gece vatandaşlar yeşil alanları tercih ediyor ancak sosyal mesafeye uyulmuyor. Vatandaşlarımız önce kendi sağlıklarını sonra çevresindekilerin sağlıklarını düşünmeleri gerekiyor” dedi.

NAKDİ YARDIMLAR YAPILDI
Karabulut, “Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından korona virüsü kapsamında nakdi yardımlar yapıldı. Bu anlamda 16 Nisan tarihinde 283 aile biner TL tutarında yardım aldı. Devam eden yardımlar kapsamında, 20 Nisan tarihinde 242 aile 500’er TL; 21 Nisan tarihinde 208 aile 250’şer TL; 12 Mayıs tarihinde 20 aile 250’şer, 300 aile 600’er TL; 20 Mayıs tarihinde 300 aile 600’er TL, 10 Haziran tarihinde 501 aile 500’er TL, 147 aile de 300’er TL yardım aldı. Toplamda 2001 aileye 1 milyon 115 bin 600 TL tutarında yardım yapıldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.