KARABULUT ''TEMAD ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞU''

Gündem 19.10.2019 - 16:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARABULUT ''TEMAD ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞU''

TEMAD'ın 35. yılı dolayısı ile Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte TEMAD Gölcük Şube başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret etti. Kaymakam Karabulut “Dernek olarak çok güzel projelere de imza atıyorsunuz. Bunların en önemlisi de 17 Üniversite öğrencilerine burs vererek eğitime destek sağlıyorsunuz. TEMAD önemli sivil toplum kuruluşudur” dedi.

17 Ekim 2019 günü Dünya Astsubaylar günü ve  TEMAD'ın 35. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini dernek binasında ziyaret ederek gününü kutladılar. GÜZEL PROJELERE İMZA ATIYORSUNUZ Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “Bu gün TEMAD'ın kuruluşun 35. Yılı.  Tabi ki bu tür kuruluşların üyeleri arasında dayanışmayı, kardeşliği, birlikteliği, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı, arkadaşlarımız emekli olduktan sonra dostluklarını, birlikteliğini ve beraberliklerini sürdürüyorlar. Dernek olarak çok güzel projelere de imza atıyorsunuz.  Bunların en önemlisi de 17 Üniversite öğrencilerine burs vererek eğitime destek sağlıyorsunuz. TEMAD önemli sivil toplum kuruluşudur.  Üyelerini emekli olduktan sonrada sosyal aktiviteleri içerisinde yer almalarını sağlıyorlar. İl içi ve il dişi etkinlikler düzenliyorlar. Ben bu vesile ile kendilerini tebrik eder başarılı çalışmalarını dilerim” dedi. GÖLCÜK DONANMA KENTİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Gölcük Donanma Kenti. Gölcüğün kuruluşu sebebi Gölcük Tersanesidir. Gölcük'te görev yapan çok sayıda muvazzaf astsubayımız var. Onun dışında emekli olup gölcüğe yerleşen hemşerimiz olan 7 binin üzerinde astsubayımız var. Dolayısıyla Dünya Astsubay günü olarak ülkemizin birçok yerinde kutlanıyor ama en anlamlı yer Gölcük olduğunu düşünüyorum. Teknik kapasitesi ile birikimleri ile, çalışkanlıklarıyla ve kültürleri ile kesinlikle Gölcük'e ciddi katkı sağlayan bir meslek gurubudur. Kendileri yaptıkları görev kutsal vazifeyi yerine getiriyorlar. Dolayısı ile ben bu vesileyle günlerini kutlamak için geldim. Ben burada bir kez daha tüm astsubaylarımızın gününü kutlarım” dedi. BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ TEMAD Başkanı Bekir Tülü; “öncelikle bu günümüzde yanımızda olan değerli kaymakamımız Cengiz Karabulut, yine çok değerli Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayarak hep yanımızda oldular. Bu özel günümüzde tekrar yanımızda oldular, bizlere onur ve şeref verdiler kendilerini gönülden teşekkür ederim” dedi. Fahri Haner
TEMAD'ın 35. yılı dolayısı ile Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte TEMAD Gölcük Şube başkanı Bekir Tülü ve yönetimini ziyaret etti. Kaymakam Karabulut “Dernek olarak çok güzel projelere de imza atıyorsunuz. Bunların en önemlisi de 17 Üniversite öğrencilerine burs vererek eğitime destek sağlıyorsunuz. TEMAD önemli sivil toplum kuruluşudur” dedi.

17 Ekim 2019 günü Dünya Astsubaylar günü ve  TEMAD'ın 35. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimini dernek binasında ziyaret ederek gününü kutladılar.

GÜZEL PROJELERE İMZA ATIYORSUNUZ
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “Bu gün TEMAD'ın kuruluşun 35. Yılı.  Tabi ki bu tür kuruluşların üyeleri arasında dayanışmayı, kardeşliği, birlikteliği, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmayı, arkadaşlarımız emekli olduktan sonra dostluklarını, birlikteliğini ve beraberliklerini sürdürüyorlar. Dernek olarak çok güzel projelere de imza atıyorsunuz.  Bunların en önemlisi de 17 Üniversite öğrencilerine burs vererek eğitime destek sağlıyorsunuz. TEMAD önemli sivil toplum kuruluşudur.  Üyelerini emekli olduktan sonrada sosyal aktiviteleri içerisinde yer almalarını sağlıyorlar. İl içi ve il dişi etkinlikler düzenliyorlar. Ben bu vesile ile kendilerini tebrik eder başarılı çalışmalarını dilerim” dedi.

GÖLCÜK DONANMA KENTİ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Gölcük Donanma Kenti. Gölcüğün kuruluşu sebebi Gölcük Tersanesidir. Gölcük'te görev yapan çok sayıda muvazzaf astsubayımız var. Onun dışında emekli olup gölcüğe yerleşen hemşerimiz olan 7 binin üzerinde astsubayımız var. Dolayısıyla Dünya Astsubay günü olarak ülkemizin birçok yerinde kutlanıyor ama en anlamlı yer Gölcük olduğunu düşünüyorum. Teknik kapasitesi ile birikimleri ile, çalışkanlıklarıyla ve kültürleri ile kesinlikle Gölcük'e ciddi katkı sağlayan bir meslek gurubudur. Kendileri yaptıkları görev kutsal vazifeyi yerine getiriyorlar. Dolayısı ile ben bu vesileyle günlerini kutlamak için geldim. Ben burada bir kez daha tüm astsubaylarımızın gününü kutlarım” dedi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
TEMAD Başkanı Bekir Tülü; “öncelikle bu günümüzde yanımızda olan değerli kaymakamımız Cengiz Karabulut, yine çok değerli Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayarak hep yanımızda oldular. Bu özel günümüzde tekrar yanımızda oldular, bizlere onur ve şeref verdiler kendilerini gönülden teşekkür ederim” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.