LASTİK İŞ

KARACAN İÇİN TÖREN DÜZENLENECEK

13.11.2018 - 17:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARACAN İÇİN TÖREN DÜZENLENECEK

Fabrika ziyareti esnasında silahla vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan için yarın saat 11.00'de Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde anma töreni düzenlenecek.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir lastik fabrikasına ziyarete giden Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, fabrika içerisinde S.U. tarafından silahla vurulduktan sonra ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Karacan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Karacan'ın hayatını kaybetmesinin ardından çok sayıda işçi hastaneye akın etti. Öte yandan Karacan’ın hayatını kaybettiği haberini alan bazı işçilerin sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Yaşamını yitiren Abdullah Karacan için yarın saat 11.00'de Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde anma töreni düzenlenecek.  Karacan'ın cenazesi daha sonra Fevziye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. İzmit Yeşilova Mahallesi'nde ikamet eden 57 yaşındaki Abdullah Karacan, 2'si evli 2'si bekar olmak 4 kız babasıydı.  
Fabrika ziyareti esnasında silahla vurularak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan için yarın saat 11.00'de Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde anma töreni düzenlenecek.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir lastik fabrikasına ziyarete giden Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, fabrika içerisinde S.U. tarafından silahla vurulduktan sonra ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Karacan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Karacan'ın hayatını kaybetmesinin ardından çok sayıda işçi hastaneye akın etti. Öte yandan Karacan’ın hayatını kaybettiği haberini alan bazı işçilerin sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Yaşamını yitiren Abdullah Karacan için yarın saat 11.00'de Lastik-İş Sosyal Tesisleri'nde anma töreni düzenlenecek. 

Karacan'ın cenazesi daha sonra Fevziye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. İzmit Yeşilova Mahallesi'nde ikamet eden 57 yaşındaki Abdullah Karacan, 2'si evli 2'si bekar olmak 4 kız babasıydı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.