LASTİK İŞ

KARACAN: TEMİZ ELLERİ TUTMANIZI İSTİYORUZ

Asayiş 25.03.2014 - 00:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARACAN: TEMİZ ELLERİ TUTMANIZI İSTİYORUZ

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve dernek üyelerini ziyaret etti. Karacan "Temiz ellerimizi bu seçimde tutmanızı istiyoruz"dedi.

KONYALILAR DERNEĞİ’NE ZİYARETBBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, önceki gün geldiği Gölcük’te, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, BBP İlçe Başkanı Abdullah Aydemir, BBP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte, Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve dernek üyelerini ziyaret etti. Ziyarette söz alan BBP Belediye Başkan AdayıYıldız, “Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Fakat Gölcük’te bir farklılık var. Gölcük’te Başkan Adayları değil de, Genel başkanlar yarıştırılıyor. Seçim çalışmaları eşit rekabet üzerine geçmiyor. Bizler göreve geldiğimizde, ilçemizde yaşanan başıboşluğa tamamen dur diyeceğiz. İnsanlar Gölcük’te memnun değil. İnsanların istediği projeler, Gölcük’te yapılmadı. Bizler sizlerden destek istiyoruz. Gölcük’te genç başkan adaylarına şans vermenizi istiyoruz. Bizler bu görevi yapacağımıza inandık. Bu yüzden de sizden 5 yıl istiyoruz” dedi.TEMİZ ELLERİ TUTMANIZI İSTİYORUZBBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ise, “Sevgili dostlar Türk Siyasetinde 21 yıllık bir mazimizde biz bir kirliliğe, yolsuzluğa bulaşmadan hem Türkiye Cumhuriyeti’ne, hem de tüm dünyaya milletin duygu ve düşüncelerine tercüman olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Halkımızın bize verdiği yetkilere, asla bir şaibeye bulaşmadan sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktada, adaletin oldukça zedelendiğini görüyoruz. Bu hükümet ülkemizin adalet sistemini yok etti. Bugün adalet saraylarının, çok lüks olduğunu görüyoruz. Fakat keşke adalet sarayları çadırdan olsaydı da adaletimiz dünyaca ünlü olsaydı. Bugün Gölcük’teki adayımız Nihat beydir. Bizler sizlere uzattığımız temiz ellerimizi tutmanızı istiyoruz. İnşallah bu emanete sahip çıkacağız"dediYILDIZ'A KEFİLİZKaracan 'Biz Nihat kardeşimize kefiliz. Kendisinin her zaman arkasındayız” dedi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, partiye yeni üye olanlara rozet takarak çalışmalarında başarılar diledi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve dernek üyelerini ziyaret etti. Karacan "Temiz ellerimizi bu seçimde tutmanızı istiyoruz"dedi.

KONYALILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, önceki gün geldiği Gölcük’te, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, BBP İlçe Başkanı Abdullah Aydemir, BBP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte, Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve dernek üyelerini ziyaret etti. Ziyarette söz alan BBP Belediye Başkan AdayıYıldız, “Seçimlere çok az bir zaman kaldı. Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Fakat Gölcük’te bir farklılık var. Gölcük’te Başkan Adayları değil de, Genel başkanlar yarıştırılıyor. Seçim çalışmaları eşit rekabet üzerine geçmiyor. Bizler göreve geldiğimizde, ilçemizde yaşanan başıboşluğa tamamen dur diyeceğiz. İnsanlar Gölcük’te memnun değil. İnsanların istediği projeler, Gölcük’te yapılmadı. Bizler sizlerden destek istiyoruz. Gölcük’te genç başkan adaylarına şans vermenizi istiyoruz. Bizler bu görevi yapacağımıza inandık. Bu yüzden de sizden 5 yıl istiyoruz” dedi.
TEMİZ ELLERİ TUTMANIZI İSTİYORUZ
BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ise, “Sevgili dostlar Türk Siyasetinde 21 yıllık bir mazimizde biz bir kirliliğe, yolsuzluğa bulaşmadan hem Türkiye Cumhuriyeti’ne, hem de tüm dünyaya milletin duygu ve düşüncelerine tercüman olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Halkımızın bize verdiği yetkilere, asla bir şaibeye bulaşmadan sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktada, adaletin oldukça zedelendiğini görüyoruz. Bu hükümet ülkemizin adalet sistemini yok etti. Bugün adalet saraylarının, çok lüks olduğunu görüyoruz. Fakat keşke adalet sarayları çadırdan olsaydı da adaletimiz dünyaca ünlü olsaydı. Bugün Gölcük’teki adayımız Nihat beydir. Bizler sizlere uzattığımız temiz ellerimizi tutmanızı istiyoruz. İnşallah bu emanete sahip çıkacağız"dedi
YILDIZ'A KEFİLİZ
Karacan 'Biz Nihat kardeşimize kefiliz. Kendisinin her zaman arkasındayız” dedi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, partiye yeni üye olanlara rozet takarak çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.