KARADENİZSPOR DOLU DİZGİN

Spor 27.11.2017 - 21:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARADENİZSPOR DOLU DİZGİN

İlimizin ve ilçemizin en yeni takımlarından birisi olan Gölcük Karadenizspor, henüz kurulalı 2 yıl olmasına rağmen, hızlı adımlarla hedefine doğru dolu dizgin ilerliyor.

Başkan ve antrenör Murat Cinemre önderliğinde, bu sezonki ilk şampiyonluğunu U-14 Ligi’nde elde Karadenizli oyuncuların gözü diğer kategorilerde   U-14 LİGİNİ FORSE ETTİLER Kuruluş amacı altyapı ve altyapıdan sporcu yetiştirmek olan, Gölcük Karadenizspor bu hedefine emin adımlarla ilerliyor. Kocaeli U-14 Ligi E Grubunu 33 puan ve yenilgi alamdan tamamlayan, Gölcük Karadenizspor attığı 61 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gördü ve sadece 1 mağlubiyetle şampiyon oldu.  Karadenizspor tek mağlubiyetini, ezeli rakibi Harbişspor karşısında 2-1’lik sonuçla aldı. Son maçında, Kentlisi Gölcük İdmanyurduspor’u yenen Gölcük Karadenizspor, maç sı-onunda, şampiyonluk kupasını, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat’ın elinden aldı.     Maç sonunda, Karadenizspor Başkanı ve abntrenörü Murat Cinemre ile futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Karadenizspor, bu başarısını U-14 Marmara Bölgesi Milli Takımına Emre Özer, Kerem Erdem ve Onur Cinemere’yi göndererek taçlandırdı. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi Spor Servisi olarak, Gölcük Karadenizspor U-14 Takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
İlimizin ve ilçemizin en yeni takımlarından birisi olan Gölcük Karadenizspor, henüz kurulalı 2 yıl olmasına rağmen, hızlı adımlarla hedefine doğru dolu dizgin ilerliyor.

Başkan ve antrenör Murat Cinemre önderliğinde, bu sezonki ilk şampiyonluğunu U-14 Ligi’nde elde Karadenizli oyuncuların gözü diğer kategorilerde

 

U-14 LİGİNİ FORSE ETTİLER

Kuruluş amacı altyapı ve altyapıdan sporcu yetiştirmek olan, Gölcük Karadenizspor bu hedefine emin adımlarla ilerliyor. Kocaeli U-14 Ligi E Grubunu 33 puan ve yenilgi alamdan tamamlayan, Gölcük Karadenizspor attığı 61 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gördü ve sadece 1 mağlubiyetle şampiyon oldu.  Karadenizspor tek mağlubiyetini, ezeli rakibi Harbişspor karşısında 2-1’lik sonuçla aldı. Son maçında, Kentlisi Gölcük İdmanyurduspor’u yenen Gölcük Karadenizspor, maç sı-onunda, şampiyonluk kupasını, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat’ın elinden aldı.     Maç sonunda, Karadenizspor Başkanı ve abntrenörü Murat Cinemre ile futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Karadenizspor, bu başarısını U-14 Marmara Bölgesi Milli Takımına Emre Özer, Kerem Erdem ve Onur Cinemere’yi göndererek taçlandırdı.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi Spor Servisi olarak, Gölcük Karadenizspor U-14 Takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.