LASTİK İŞ
ismail

KARADENİZSPOR'UN KULUP BİNASI VAR

Spor 28.09.2017 - 11:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARADENİZSPOR'UN KULUP BİNASI VAR

İlçemizde 2015 yılında kurulan Amatör Küme Spor Kulüplerimizden, Gölcük Karadenizspor FK'nın artık bir kulüp binası var. Başkan Murat Cinemre tarafından hizmete giren kulüp binasının açılışında, futbol adamları ve başkanlar kendisini yalnız bırakmadı

MÜTEVAZİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ Gölcük'ün en yeni amatör spor kulüplerinden birisi olan ve tamamen altyapıya yönelik hizmet veren, Gölcük Karadenizspor FK, yeni kulüp binasına, Başkan ve aynı zamanda antrenör Murat Cinemre'nin çabaları sonunda nihayet kavuştu. Kavaklı'da bulunan Deniz Çim Halı Sahanın yanında açılan, yeni kulüp binası mütevazi bir şekilde, önceki akşam hizmete girdi. Başkan Cinemere'yi bu mutlu günün de, KASKF Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat ile kulüp başlanlarından Seka Doğanspor Kulüp Başkanı Adnan Usta, Harbişspor Kulüp Başkanı Adnan Zorer, Şirinköyspor Kulüp Başkanı Vedat Karabulut, Gölcük İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Bahar, Halıderespor Kulüp Başkanı İbrahim Altıntaş ile dünde Kavaklıspor Kulüp Başkanı Cevdet Barış ile Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, yalnıuz bırakmayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkanların ve Soydaş'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cinemre, tüm başkanlara bu nazik davranış ve iyi niyet temennilerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
İlçemizde 2015 yılında kurulan Amatör Küme Spor Kulüplerimizden, Gölcük Karadenizspor FK'nın artık bir kulüp binası var. Başkan Murat Cinemre tarafından hizmete giren kulüp binasının açılışında, futbol adamları ve başkanlar kendisini yalnız bırakmadı

MÜTEVAZİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ
Gölcük'ün en yeni amatör spor kulüplerinden birisi olan ve tamamen altyapıya yönelik hizmet veren, Gölcük Karadenizspor FK, yeni kulüp binasına, Başkan ve aynı zamanda antrenör Murat Cinemre'nin çabaları sonunda nihayet kavuştu. Kavaklı'da bulunan Deniz Çim Halı Sahanın yanında açılan, yeni kulüp binası mütevazi bir şekilde, önceki akşam hizmete girdi. Başkan Cinemere'yi bu mutlu günün de, KASKF Başkan Yardımcısı Hüseyin Bat ile kulüp başlanlarından Seka Doğanspor Kulüp Başkanı Adnan Usta, Harbişspor Kulüp Başkanı Adnan Zorer, Şirinköyspor Kulüp Başkanı Vedat Karabulut, Gölcük İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Bahar, Halıderespor Kulüp Başkanı İbrahim Altıntaş ile dünde Kavaklıspor Kulüp Başkanı Cevdet Barış ile Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, yalnıuz bırakmayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkanların ve Soydaş'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cinemre, tüm başkanlara bu nazik davranış ve iyi niyet temennilerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.