LASTİK İŞ
ismail

KARAKALEM SERGİSİNE YOĞUN KATILIM

30.03.2016 - 16:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARAKALEM SERGİSİNE YOĞUN KATILIM

Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve ressam Seyfettin Karamızrak, Gölcük Sanat Galerisi'nde eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu

Şimdiye kadar yaptığı sergiler ve çalışmalarla sanat dünyasının önemli isimleri arasında adını yazdıran Seyfettin Karamızrak'ın açtığı sergiye Gölcük protokolü yoğun katılım gösterdi. Sergi açılışına Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafis Arvas, Gölcük Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram ve çok sayıda sanat sever katıldı. 'GÖLCÜK SANATIN DEĞERİNİ BİLİYOR' Açılışta konuşan ressam Seyfettin Karamızrak, Gölcük'ün yerinin kendisinde ayrı olduğunu belirtirken, "Gölcük sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı benim için her zaman farklı bir yerdedir. Eğitim kurumlarıyla, sosyal alanlarıyla, insanlarıyla sanata verdiği değer bakımından Gölcük'ü ben öncü kentler arasında görüyorum. Gölcüklülerin sanata olan ilgisini bildiğimden dolayı, resim sergimi Gölcük Sanat Galerisinde açtım" diye konuştu. 'TABLOLAR BENİM EVLATLARIM' Bu sergiyi açmasında önemli bir katkı sunan Gölcük Belediyesi'ne de teşekkür eden Seyfettin Karamızrak, "Gölcük Belediyesi'nin beni buraya davet etmesi sonrasında çok mutlu oldum. Umarım açtığımız sergiyi gezen sanatseverlerde mutlu olurlar. Bu benim 21. Sergim. Hepsinden ayrı heyecan ve mutluluk yaşıyorum. 45 tane eserim var. Tablolarım benim çocuklarımdır. Ancak böyle sergilerde en çok hoşuma giden şey ise paylaşmaktır. Ziyaretçi defterinde güzel sözlerle karşılaşınca ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi.   'SANATA ÖNEM VERİYORUZ' Açılan sergide konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, serginin sanatseverler için bir şans olduğunu söylerken, "Seyfettin Karamızrak'ın bugüne kadar yaptıkları ve başarıları ortadadır. Gölcük'e gelmesinden dolayı çok mutlu olduk. Gölcük'ü sanat kenti yapmak, insanların sanatla yaşamasını sağlamak adına Gölcük'e böyle önemli sanatçı ve eserlerini getiriyoruz. Seyfettin Karamızrak'a davetimizi kırmadığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  
Kocaeli Şairler ve Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı ve ressam Seyfettin Karamızrak, Gölcük Sanat Galerisi'nde eserlerini sanatseverlerin beğenisine sundu

Şimdiye kadar yaptığı sergiler ve çalışmalarla sanat dünyasının önemli isimleri arasında adını yazdıran Seyfettin Karamızrak'ın açtığı sergiye Gölcük protokolü yoğun katılım gösterdi. Sergi açılışına Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafis Arvas, Gölcük Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram ve çok sayıda sanat sever katıldı.

'GÖLCÜK SANATIN DEĞERİNİ BİLİYOR'

Açılışta konuşan ressam Seyfettin Karamızrak, Gölcük'ün yerinin kendisinde ayrı olduğunu belirtirken, "Gölcük sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı benim için her zaman farklı bir yerdedir. Eğitim kurumlarıyla, sosyal alanlarıyla, insanlarıyla sanata verdiği değer bakımından Gölcük'ü ben öncü kentler arasında görüyorum. Gölcüklülerin sanata olan ilgisini bildiğimden dolayı, resim sergimi Gölcük Sanat Galerisinde açtım" diye konuştu.

'TABLOLAR BENİM EVLATLARIM'

Bu sergiyi açmasında önemli bir katkı sunan Gölcük Belediyesi'ne de teşekkür eden Seyfettin Karamızrak, "Gölcük Belediyesi'nin beni buraya davet etmesi sonrasında çok mutlu oldum. Umarım açtığımız sergiyi gezen sanatseverlerde mutlu olurlar. Bu benim 21. Sergim. Hepsinden ayrı heyecan ve mutluluk yaşıyorum. 45 tane eserim var. Tablolarım benim çocuklarımdır. Ancak böyle sergilerde en çok hoşuma giden şey ise paylaşmaktır. Ziyaretçi defterinde güzel sözlerle karşılaşınca ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi.

 

'SANATA ÖNEM VERİYORUZ'

Açılan sergide konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, serginin sanatseverler için bir şans olduğunu söylerken, "Seyfettin Karamızrak'ın bugüne kadar yaptıkları ve başarıları ortadadır. Gölcük'e gelmesinden dolayı çok mutlu olduk. Gölcük'ü sanat kenti yapmak, insanların sanatla yaşamasını sağlamak adına Gölcük'e böyle önemli sanatçı ve eserlerini getiriyoruz. Seyfettin Karamızrak'a davetimizi kırmadığı için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.