KARAKAŞLAR BULUŞTU

02.09.2019 - 09:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARAKAŞLAR BULUŞTU

Karakaşlar sülalesi 1. geleneksel buluşmayı gerçekleştirdi.

Gölcük karakaş sülalesi geleneksel  toplantısını İhsaniye Köyüm piknik kafe mesire alanında 450 kişilik katılımla gerçekleştirdi. Çeşitli animasyonların YAPILDIĞI ETKİNLİKTE ip çekme, çuval yarışı, bayanların bilek güreşi yoğurdun içinde altın bulma gibi yarışlar yapıldığı horonların  oynandığı gece  şölen havasında geçti. gecenin sonunda 29 Ağustos 2020'de buluşmak üzere geceye son verdiler. Karakaşların bu geleneksel toplantısı Amerikada ki finans şirketi sahibi iş adamı Bahadır Karakaş ve Altur Turizmin Anadolu bölge Müdürü Cem Karakaş,  meyve tüccarı Nurettin Karakaş'ın organize ve finanse ettiği  bir etkinliktir.  Gölcük'de bazı aileler ve kalabalık sülalelere örnek olacakbir toplantı ve kaynaşma yapıldı RIFAT UZUNER
Karakaşlar sülalesi 1. geleneksel buluşmayı gerçekleştirdi.

Gölcük karakaş sülalesi geleneksel  toplantısını İhsaniye Köyüm piknik kafe mesire alanında 450 kişilik katılımla gerçekleştirdi. Çeşitli animasyonların YAPILDIĞI ETKİNLİKTE ip çekme, çuval yarışı, bayanların bilek güreşi yoğurdun içinde altın bulma gibi yarışlar yapıldığı horonların  oynandığı gece  şölen havasında geçti.

gecenin sonunda 29 Ağustos 2020'de buluşmak üzere geceye son verdiler. Karakaşların bu geleneksel toplantısı Amerikada ki finans şirketi sahibi iş adamı Bahadır Karakaş ve Altur Turizmin Anadolu bölge Müdürü Cem Karakaş,  meyve tüccarı Nurettin Karakaş'ın organize ve finanse ettiği  bir etkinliktir. 

Gölcük'de bazı aileler ve kalabalık sülalelere örnek olacakbir toplantı ve kaynaşma yapıldı

RIFAT UZUNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.