LASTİK İŞ
ismail

KARALOĞLU’NA BRAVO !..

Gündem 18.10.2018 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARALOĞLU’NA BRAVO !..

Münir Karaloğlu, Antalya Valisi.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Genel Sekreter olarak görev  yaptı.. Bir kaç yıldır da Antalya Valisi.. Vali Karaloğlu önceki gün bir kararını açıkladı.. Dedi ki Vali Karaloğlu “ Bundan sonra mesai saati başladığında kimse kurumlarda kahvaltı yapmayacak. Kurumlara kahvaltı sofrası kurulmayacak”.. Bununla da yetinmedi Sayın Vali; “Eline çay kupasını alan, sigara içmek için kurum dışına gidiyor. Bundan sonra mesai saatleri içinde buna da son verilecek”.. Keşke bizim valimiz de böyle bir karar imza atsa; Memur, Mesai saati içinde çayda, kahvede olmasa.... Gölcük de var demiyorum, Belki de yoktur ama, Böylesi bir karar Türkiye’yi ilgilendirir... Bravo sayın vali, Dileğimiz bu uygulamanın tüm Türkiye’yi  kapsamasıdır...

Münir Karaloğlu,

Antalya Valisi..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde uzun yıllar Genel Sekreter olarak görev  yaptı..

Bir kaç yıldır da Antalya Valisi..

Vali Karaloğlu önceki gün bir kararını açıkladı..

Dedi ki Vali Karaloğlu “ Bundan sonra mesai saati başladığında kimse kurumlarda kahvaltı yapmayacak. Kurumlara kahvaltı sofrası kurulmayacak”..

Bununla da yetinmedi Sayın Vali;

“Eline çay kupasını alan, sigara içmek için kurum dışına gidiyor. Bundan sonra mesai saatleri içinde buna da son verilecek”..

Keşke bizim valimiz de böyle bir karar imza atsa;

Memur,

Mesai saati içinde çayda, kahvede olmasa....

Gölcük de var demiyorum,

Belki de yoktur ama,

Böylesi bir karar Türkiye’yi ilgilendirir...

Bravo sayın vali,

Dileğimiz bu uygulamanın tüm Türkiye’yi  kapsamasıdır...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.