LASTİK İŞ
ismail

KARAMOLLAOĞLU KOCAELİ'YE GELİYOR

Asayiş 22.03.2019 - 13:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARAMOLLAOĞLU KOCAELİ'YE GELİYOR

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yarın saat 17.00’de eski Perşembe Pazarı Alanı’nda miting düzenleyecek.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yarın şehrimize geliyor. İstanbul’dan karayoluyla Kocaeli’ye gelecek olan Başkan Karamollaoğlu, eski Perşembe Pazarı Alanı Milli İrade Meydanı’nda saat 17.00’de miting düzenleyecek. Yaklaşan yerel seçimlere yönelik çalışmalar yapan Karamollaoğlu, cumartesi günü sadece kentimizde miting düzenleyecek. SP’LİLER 100 BİN KATILIM BEKLİYOR Miting için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Biz Kocaeli’nin tüm ilçelerine davetimizi yaptık. 100 bin katılımlı bir miting olacak inşallah. Güzel bir çalışma yapıldı. Gerekli su, bayrak gibi eşyalar temin edildi. Partililerimiz, mitingde en ince ayrıntının unutulmaması yönünde çalışıyor” ifadelerini kullandı. 
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yarın saat 17.00’de eski Perşembe Pazarı Alanı’nda miting düzenleyecek.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yarın şehrimize geliyor. İstanbul’dan karayoluyla Kocaeli’ye gelecek olan Başkan Karamollaoğlu, eski Perşembe Pazarı Alanı Milli İrade Meydanı’nda saat 17.00’de miting düzenleyecek. Yaklaşan yerel seçimlere yönelik çalışmalar yapan Karamollaoğlu, cumartesi günü sadece kentimizde miting düzenleyecek.

SP’LİLER 100 BİN KATILIM BEKLİYOR

Miting için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Biz Kocaeli’nin tüm ilçelerine davetimizi yaptık. 100 bin katılımlı bir miting olacak inşallah. Güzel bir çalışma yapıldı. Gerekli su, bayrak gibi eşyalar temin edildi. Partililerimiz, mitingde en ince ayrıntının unutulmaması yönünde çalışıyor” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.