LASTİK İŞ
ismail

KARANTİNADAKİ AİLELERE GIDA YARDIMI BÜYÜKŞEHİRDEN

17.05.2020 - 13:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARANTİNADAKİ AİLELERE GIDA YARDIMI BÜYÜKŞEHİRDEN

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs nedeni ile evlerinde karantinaya alınan vatandaşlara gıda yardımı yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tehdidi taşıyan ve 14 günlük evlerinde karantinaya alınan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını gideriyor. Evlerinden çıkamayan vatandaşlara durumlarına göre sıcak yemek veya gıda kolisi veriliyor. 14 GÜN KARANTİNA ALTINDA TUTULAN VATANDAŞLAR Korona virüs tehdidi taşıyan vatandaşlar karantinaya alınarak evlerinde 14 gün gözlem altında tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi de bu kapsamda ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yardımlar ile karantinadaki vatandaşların gıda gibi önemli bir ihtiyacı karşılanmış oluyor. SICAK YEMEK VE GIDA KOLİSİ Karantina altına alınan, yemek yapamayan vatandaşlara Gönül Kazan Projesi ile her gün yemek dağıtımı gerçekleştiriyor. Yemekleri evlerine kadar getirilen vatandaşların zahmetsizce yemek yemesi sağlanıyor. Ayrıca yemek yapabilen karantina altında bulunan ailelere de erzak kolisi veriliyor. Bu doğrultuda karantina sona erene kadar Gönül Kazan sıcak yemek desteği devam edecek. GÖNÜL KAZAN PROJESİ NEDİR? “Gönül Kazan” projesi ile yemek pişirme imkânı bulunmayan yaşlı, kimsesiz, engelli, bakıma muhtaç vatandaşlara günlük iki öğün olacak şekilde evlerine hazır yemek ulaştırılıyor.   BİLGİ İÇİN 153’Ü ARAYIN Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın sunduğu “Gönül Kazan” sıcak yemek projesinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların bilgi için Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi olan 153 numaralı telefona ulaşmaları yeterli oluyor.
Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs nedeni ile evlerinde karantinaya alınan vatandaşlara gıda yardımı yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tehdidi taşıyan ve 14 günlük evlerinde karantinaya alınan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını gideriyor. Evlerinden çıkamayan vatandaşlara durumlarına göre sıcak yemek veya gıda kolisi veriliyor.

14 GÜN KARANTİNA ALTINDA TUTULAN VATANDAŞLAR

Korona virüs tehdidi taşıyan vatandaşlar karantinaya alınarak evlerinde 14 gün gözlem altında tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi de bu kapsamda ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlara yardım elini uzatıyor. Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen yardımlar ile karantinadaki vatandaşların gıda gibi önemli bir ihtiyacı karşılanmış oluyor.

SICAK YEMEK VE GIDA KOLİSİ

Karantina altına alınan, yemek yapamayan vatandaşlara Gönül Kazan Projesi ile her gün yemek dağıtımı gerçekleştiriyor. Yemekleri evlerine kadar getirilen vatandaşların zahmetsizce yemek yemesi sağlanıyor. Ayrıca yemek yapabilen karantina altında bulunan ailelere de erzak kolisi veriliyor. Bu doğrultuda karantina sona erene kadar Gönül Kazan sıcak yemek desteği devam edecek.

GÖNÜL KAZAN PROJESİ NEDİR?
“Gönül Kazan” projesi ile yemek pişirme imkânı bulunmayan yaşlı, kimsesiz, engelli, bakıma muhtaç vatandaşlara günlük iki öğün olacak şekilde evlerine hazır yemek ulaştırılıyor.

 

BİLGİ İÇİN 153’Ü ARAYIN
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın sunduğu “Gönül Kazan” sıcak yemek projesinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşların bilgi için Büyükşehir Belediyesi çağrı merkezi olan 153 numaralı telefona ulaşmaları yeterli oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.