LASTİK İŞ
ismail

Karaosmanoğlu’nun Gölcük çıkarması

Asayiş 25.07.2013 - 10:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Karaosmanoğlu’nun Gölcük çıkarması

Gölcük’e çıkarma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli halkına ve Kocaeli'ne olan hizmet aşkımız hiç bitmeyecek'' diyerek yeni projelerin de müjdesini verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Gölcük’te bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti ilçe teşkilatının yoğun ramazan programının bir akşamına konuk olan Karaosmanoğlu, vatandaşla bir araya gelerek bol bol sohbet etti. İlçemizdeki ilk durağı ilçe teşkilat toplantısı olan Karaosmanoğlu, akabinde bir ailenin sofrasına konuk olarak oruç açtı. Programlar sırasında başkan Karaosmanoğlu’na, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Elibeş ve ilçe yöneticileri eşlik etti. TEK TEK İLGİLENDİ… Açılan oruç sonrası AK Partililer Kavaklı Sanayi Cami’nde cemaatle bir araya gelerek teravih namazını burada kıldı. Teravi namazının ardından vatandaşla tek tek ilgilenen başkanlar, sıcak ve samimi sohbetlere koyuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşın merak ettiği soruları yanıtlarken yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmedi. Karaosmanoğlu konuşmasında, “Kocaeli halkına ve Kocaeli'ne olan hizmet aşkımız hiç bitmeyecek'' diyerek yeni projelerin de müjdesini verdi. TÜKENMEYECEK AŞK Yapılan modern çalışmalar ile Kocaeli’nin kalbini kazandıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Hüner bir şehri mediniyete kavuşturmaktır. Tıpkı insnalar gibi şehirlerde büyürler, serpilirler, olgunlaşırlar. Bizlerde hiç bitmeyen ve tükenmeyen hizmet aşkımızla modern bir şehir için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bir insan gittiği yerde iz bulmalıdır. Biz hizmetlerimiz ile Kocaeli’de iz bırakıyoruz, bırakmayada devam edeceğiz. Amaç daha modern bir şehir” dedi. Karaosmanoğlu bu anlamda Gölcük’ün de gelişen bir ilçe olduğunun altını çizdi. EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ Gölcük’te başarılı bir belediye başkanın görev yaptığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Gerek belediye başkanımız, gerek ilçe başkanımız ve yöneticileri Gölcük’te ki tüm kadrolarımız büyük bir özveri ile çalışmakta” ifadesini kullanlarak teşkilat üyelerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Ellibeş ise yaptığı konuşmada insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını ifade ederek, “Vatandaşımızın duygularına, sözlerine, davranışlarına daima en üst seviyede değer verdik. İlçemizde hayat bulan ne varsa halkımızın ihtiyacını düşünerek ve halkımızla kurduğumuz gönül bağı ile yaptık” dedi. BİRLİKTE BAŞARDIK Genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek işçi, memeur, çiftçi, esnaf ve bütün Gölcük halkı ile araların da kopmayan bir bağ olduğunu belirten Ellibeş, “Yapılan hizmetlerde bizlere destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ederiz. Başkanımızın dediği gibi bu hizmet aşkı bizde hiç bitmez. Bugüne kadar her başarıya halkımızın desteği ile birlikte imza attık, bundan sonrada her başarının altında yine halkımız ile birlikte imzamız olacaktır” ifadesini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan başkanlarla ile vatandaş uzunca bir süre sohbet etti.
Gölcük’e çıkarma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli halkına ve Kocaeli'ne olan hizmet aşkımız hiç bitmeyecek'' diyerek yeni projelerin de müjdesini verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Gölcük’te bir dizi ziyarette bulundu. AK Parti ilçe teşkilatının yoğun ramazan programının bir akşamına konuk olan Karaosmanoğlu, vatandaşla bir araya gelerek bol bol sohbet etti. İlçemizdeki ilk durağı ilçe teşkilat toplantısı olan Karaosmanoğlu, akabinde bir ailenin sofrasına konuk olarak oruç açtı. Programlar sırasında başkan Karaosmanoğlu’na, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Elibeş ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

TEK TEK İLGİLENDİ…

Açılan oruç sonrası AK Partililer Kavaklı Sanayi Cami’nde cemaatle bir araya gelerek teravih namazını burada kıldı. Teravi namazının ardından vatandaşla tek tek ilgilenen başkanlar, sıcak ve samimi sohbetlere koyuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşın merak ettiği soruları yanıtlarken yapılan çalışmalar hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmedi. Karaosmanoğlu konuşmasında, “Kocaeli halkına ve Kocaeli'ne olan hizmet aşkımız hiç bitmeyecek'' diyerek yeni projelerin de müjdesini verdi.

TÜKENMEYECEK AŞK

Yapılan modern çalışmalar ile Kocaeli’nin kalbini kazandıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Hüner bir şehri mediniyete kavuşturmaktır. Tıpkı insnalar gibi şehirlerde büyürler, serpilirler, olgunlaşırlar. Bizlerde hiç bitmeyen ve tükenmeyen hizmet aşkımızla modern bir şehir için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bir insan gittiği yerde iz bulmalıdır. Biz hizmetlerimiz ile Kocaeli’de iz bırakıyoruz, bırakmayada devam edeceğiz. Amaç daha modern bir şehir” dedi. Karaosmanoğlu bu anlamda Gölcük’ün de gelişen bir ilçe olduğunun altını çizdi.

EKİBE TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük’te başarılı bir belediye başkanın görev yaptığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Gerek belediye başkanımız, gerek ilçe başkanımız ve yöneticileri Gölcük’te ki tüm kadrolarımız büyük bir özveri ile çalışmakta” ifadesini kullanlarak teşkilat üyelerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Başkan Ellibeş ise yaptığı konuşmada insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını ifade ederek, “Vatandaşımızın duygularına, sözlerine, davranışlarına daima en üst seviyede değer verdik. İlçemizde hayat bulan ne varsa halkımızın ihtiyacını düşünerek ve halkımızla kurduğumuz gönül bağı ile yaptık” dedi.

BİRLİKTE BAŞARDIK

Genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek işçi, memeur, çiftçi, esnaf ve bütün Gölcük halkı ile araların da kopmayan bir bağ olduğunu belirten Ellibeş, “Yapılan hizmetlerde bizlere destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkür ederiz. Başkanımızın dediği gibi bu hizmet aşkı bizde hiç bitmez. Bugüne kadar her başarıya halkımızın desteği ile birlikte imza attık, bundan sonrada her başarının altında yine halkımız ile birlikte imzamız olacaktır” ifadesini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanan başkanlarla ile vatandaş uzunca bir süre sohbet etti.







Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.