LASTİK İŞ

KARAOSMANOĞLU 11 SIRADA

Asayiş 26.03.2018 - 18:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARAOSMANOĞLU 11 SIRADA

En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları sıralamasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yer aldı.

Gezici Araştırma şirketi, 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirdiği araştırmaya göre hazırladığı en başarılı belediye başkanları sıralamasında geçen sene 10. sırada kendine yer bulan İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu yıl 11'inci sıraya geriledi. EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLARI İLK 11 ŞU ŞEKİLDE: 1 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün. 2 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 3 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 4 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen 5 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 6 Tunceli Büyükşehir Belediye Başkanı kayyum Tuncay Sonel 7 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal 8 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı kayyum Cumali Atilla 9 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 10 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek 11 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğl
En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları sıralamasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yer aldı.

Gezici Araştırma şirketi, 16-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye çapında gerçekleştirdiği araştırmaya göre hazırladığı en başarılı belediye başkanları sıralamasında geçen sene 10. sırada kendine yer bulan İbrahim Karaosmanoğlu’nun bu yıl 11'inci sıraya geriledi.

EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BAŞKANLARI İLK 11 ŞU ŞEKİLDE:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün.
2 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü
4 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen
5 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu
Tunceli Büyükşehir Belediye Başkanı kayyum Tuncay Sonel
7 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal
8 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı kayyum Cumali Atilla
9 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu
10 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek
11 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğl

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.