KARAOSMANOĞLU ''KO-MEK MODERN BİNAYA TAŞINIYOR''

Eğitim 14.02.2018 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARAOSMANOĞLU ''KO-MEK MODERN BİNAYA TAŞINIYOR''

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Halk Üniversitesi olarak da isimlendirilen KO-MEK kurs merkezlerinin Gölcük şubelerini ziyaret etti. Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden olmasının yanı sıra vatandaşların zamanlarını doğru kullanmasına da katkı sağlayan merkezlerden, Gölcük KO-MEK Merkezikursiyerlerle bir araya gelen Karaosmanoğlu, samimi ve keyifli sohbetlerde gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, KO-Mek’in yeni ve modern binaya taşınacağı müjdesini verdi.

“HALKIMIZIN KAYNAŞTIĞI EĞİTİM KURUMUDUR” Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’in de katıldığı ziyaretlerine Karaosmanoğlu, idarecilerden, kurs öğretmenlerinden ve öğrencilerden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.  Toplumsal barış ve anlayış ortamının sağlanmasının yanı sıra farklı kültürlerle yaşam tarzlarını yaşayan halkımızın en güzel şekilde kaynaştığı birer eğitim kurumları olmuştur açıklamasını yapan Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK aynı zamanda ülkemizin ve kentimizin toplumsal birliğine hizmet etmektedir” dedi.    BU KURSLAR HAYATA OLUMLU KATKI SUNUYOR Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ihtiyaç duyulan mesleklere dönük kursların aynı zamanda istihdama katkı sağladığını ifade ederek, “Mesleki anlamda eksiklikleri bulunan vatandaşlarımıza dönük açtığımız bu tür kurslar, bir süre sonra onların hayatlarına nasıl olumlu yansıdığını görmekteyiz. Gerek hobi gerekse meslek öğretme anlamında KO-MEK’le birlikte sorumluluk alıyoruz” diye konuştu.   İNSANIMIZIN ZAMANI VE YAŞAMI KOMEK’LE RENKLENİYOR Kendine has yapısıyla “Halk Üniversitesi” olarak da adlandırılan KO-MEK’in, aynı zamanda Rehabilite merkezleri olarak hizmet verdiğini açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın zamanı ve yaşamını renklendirmede önemli merkez olarak KO-MEK’i görüyor. Büyükşehir olarak meslek edinme noktasında vatandaşımıza KO-MEK’le destek veriyoruz. Aile ortamında ki kurs merkezlerimizin yoğun bir taleple karşılaşması da bizi mutlu ediyor. İnanıyorum ki gelecek yıllarda daha çok vatandaşımıza ulaşacağız” diye konuştu.   “BU ÜLKEYE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMA ZAMANI”   Ziyaret ettiği kurs merkezlerinde kursiyerlerin ihtiyaçlarının karşılanması için hemen talimat veren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlerle yaptığı sohbette” Bizleri siz hizmet verelim diye seçiyorsunuz bizler de sizin için en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Ülke olarak gerek içte ve gerekse dışta ülkemizi zor durumda bırakmak isteyen hainler ile mücadele ediyoruz. Bizler çok çalışıp daha çok gelişmeliyiz”. ifadelerini kullandı.   “ÜRETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİ EKONOMİYE KAZANDIRIN” Karaosmanoğlu Resim ve Ahşap Boyama branşında eğitim alan kursiyerlerle uzun süre sohbet etti. Çalışmaları fabrikaya benzeten Başkan Karaosmanoğlu’na kursiyerler KO-MEK kurs merkezlerini kazandırdığı için teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlere İzmit ilçesinde bulunan KO-MEK Ürün Teşhir Merkezinde yaptıkları ürünleri satabilmelerinin imkanı bulunduğunu ifade etti.    YENİ YERİNE TAŞINACAK Başkan Karaosmanoğlu “KO-MEK Gölcük Merkezimiz daha modern ve daha ferah bir binaya taşınacak. Sizler daha iyi imkanlar da eğitim alacaksınız. Başka branşlarda da kurs almak istiyorsanız yöneticilerimize iletin bizlere açalım”dedi.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Halk Üniversitesi olarak da isimlendirilen KO-MEK kurs merkezlerinin Gölcük şubelerini ziyaret etti. Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerinden olmasının yanı sıra vatandaşların zamanlarını doğru kullanmasına da katkı sağlayan merkezlerden, Gölcük KO-MEK Merkezikursiyerlerle bir araya gelen Karaosmanoğlu, samimi ve keyifli sohbetlerde gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, KO-Mek’in yeni ve modern binaya taşınacağı müjdesini verdi.
“HALKIMIZIN KAYNAŞTIĞI EĞİTİM KURUMUDUR”
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’in de katıldığı ziyaretlerine Karaosmanoğlu, idarecilerden, kurs öğretmenlerinden ve öğrencilerden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.  Toplumsal barış ve anlayış ortamının sağlanmasının yanı sıra farklı kültürlerle yaşam tarzlarını yaşayan halkımızın en güzel şekilde kaynaştığı birer eğitim kurumları olmuştur açıklamasını yapan Başkan Karaosmanoğlu, “KO-MEK aynı zamanda ülkemizin ve kentimizin toplumsal birliğine hizmet etmektedir” dedi. 
 
BU KURSLAR HAYATA OLUMLU KATKI SUNUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ihtiyaç duyulan mesleklere dönük kursların aynı zamanda istihdama katkı sağladığını ifade ederek, “Mesleki anlamda eksiklikleri bulunan vatandaşlarımıza dönük açtığımız bu tür kurslar, bir süre sonra onların hayatlarına nasıl olumlu yansıdığını görmekteyiz. Gerek hobi gerekse meslek öğretme anlamında KO-MEK’le birlikte sorumluluk alıyoruz” diye konuştu.
 
İNSANIMIZIN ZAMANI VE YAŞAMI KOMEK’LE RENKLENİYOR
Kendine has yapısıyla “Halk Üniversitesi” olarak da adlandırılan KO-MEK’in, aynı zamanda Rehabilite merkezleri olarak hizmet verdiğini açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın zamanı ve yaşamını renklendirmede önemli merkez olarak KO-MEK’i görüyor. Büyükşehir olarak meslek edinme noktasında vatandaşımıza KO-MEK’le destek veriyoruz. Aile ortamında ki kurs merkezlerimizin yoğun bir taleple karşılaşması da bizi mutlu ediyor. İnanıyorum ki gelecek yıllarda daha çok vatandaşımıza ulaşacağız” diye konuştu.
 
“BU ÜLKEYE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMA ZAMANI”
 
Ziyaret ettiği kurs merkezlerinde kursiyerlerin ihtiyaçlarının karşılanması için hemen talimat veren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlerle yaptığı sohbette” Bizleri siz hizmet verelim diye seçiyorsunuz bizler de sizin için en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Ülke olarak gerek içte ve gerekse dışta ülkemizi zor durumda bırakmak isteyen hainler ile mücadele ediyoruz. Bizler çok çalışıp daha çok gelişmeliyiz”. ifadelerini kullandı.
 
“ÜRETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİ EKONOMİYE KAZANDIRIN”
Karaosmanoğlu Resim ve Ahşap Boyama branşında eğitim alan kursiyerlerle uzun süre sohbet etti. Çalışmaları fabrikaya benzeten Başkan Karaosmanoğlu’na kursiyerler KO-MEK kurs merkezlerini kazandırdığı için teşekkür etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerlere İzmit ilçesinde bulunan KO-MEK Ürün Teşhir Merkezinde yaptıkları ürünleri satabilmelerinin imkanı bulunduğunu ifade etti. 
 
YENİ YERİNE TAŞINACAK
Başkan Karaosmanoğlu “KO-MEK Gölcük Merkezimiz daha modern ve daha ferah bir binaya taşınacak. Sizler daha iyi imkanlar da eğitim alacaksınız. Başka branşlarda da kurs almak istiyorsanız yöneticilerimize iletin bizlere açalım”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.