KARAOSMANOĞLU'NUN BABASI VEFAT ETTİ

Kocaeli 25.09.2017 - 08:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARAOSMANOĞLU'NUN BABASI VEFAT ETTİ

Karaosmanoğlu sülalesinin yaşayan en büyük ismi Necmettin Çavuş Karaosmanoğlu vefat etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 6 erkek, 2 kız babası olan, AK Parti eski Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu’nun dedesi ve Karaosmanoğlu sülalesinin yaşayan en büyük ismi Necmettin Çavuş Karaosmanoğlu vefat etti. 94 yaşındaki Karaosmanoğlu uzun süredir çeşitli aralıklarla yaşlılığa bağlı olarak hastanelerde tedavi görüyordu. Yuvacık’taki evinde ikamet eden Necmettin Karaosmanoğlu, sabah saatlerinde Medikal Park Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Cenaze namazı için henüz yer ve vakit açıklanmadı. Yeni Gölcük GAzetesi olarak merhum Karaosmanoğlu’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır diliyoruz. 
Karaosmanoğlu sülalesinin yaşayan en büyük ismi Necmettin Çavuş Karaosmanoğlu vefat etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte 6 erkek, 2 kız babası olan, AK Parti eski Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu’nun dedesi ve Karaosmanoğlu sülalesinin yaşayan en büyük ismi Necmettin Çavuş Karaosmanoğlu vefat etti.
94 yaşındaki Karaosmanoğlu uzun süredir çeşitli aralıklarla yaşlılığa bağlı olarak hastanelerde tedavi görüyordu.
Yuvacık’taki evinde ikamet eden Necmettin Karaosmanoğlu, sabah saatlerinde Medikal Park Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı.
Cenaze namazı için henüz yer ve vakit açıklanmadı.

Yeni Gölcük GAzetesi olarak merhum Karaosmanoğlu’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.