KARAOSMANOĞLU HAYIR İŞİNDE BEKLEMEYİN“

Kocaeli 19.02.2015 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARAOSMANOĞLU HAYIR İŞİNDE BEKLEMEYİN“

Gölcük İlim Yayma Cemiyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

Eğitim çalışmalarına büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali Kemal Eren ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu toplantıda eğitimli ve ahlaklı bir neslin yetiştirilmesi için toplumun bütün katmanlarının taşın altına elini sokması gereğini vurguladı   BAŞARILI PROJELER ORTAYA KOYUN Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Sivil toplum kuruşları ve sizin gibi eğitim alanında çalışma yapan sivil organizasyonlar, hayır işinde beklememelidirler. Kitleleri harekete geçirerek, eğitim de başarılı projeler ortaya koymalısınız. Kendi bölgenizde çocuklarımızın ve gençliğimizin hizmetinde olunmalı ve size gönül verenlerle birlikte hareket etmelisiniz” dedi.   “BU CEMİYETLER BİR GÜNÜ DAHİ ZAYİ ETMEMELİDİR” Zamanın çok kıymetli bir değer olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İlim Yayma Cemiyeti gibi önemli bir misyona hizmet eden kurumların, bir günü dahi zayi etmemesini isterim. Burada ki hizmetlere gönlünü vermiş dostların, çok çalışarak geleceğimizi emanet edeceğimiz gençleri donanımlı yetiştirmelerini istiyorum” şeklinde konuştu. Gölcük İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali Kemal Eren’de yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verirken, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
Gölcük İlim Yayma Cemiyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

Eğitim çalışmalarına büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali Kemal Eren ve yönetimiyle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu toplantıda eğitimli ve ahlaklı bir neslin yetiştirilmesi için toplumun bütün katmanlarının taşın altına elini sokması gereğini vurguladı

 

BAŞARILI PROJELER ORTAYA KOYUN

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Sivil toplum kuruşları ve sizin gibi eğitim alanında çalışma yapan sivil organizasyonlar, hayır işinde beklememelidirler. Kitleleri harekete geçirerek, eğitim de başarılı projeler ortaya koymalısınız. Kendi bölgenizde çocuklarımızın ve gençliğimizin hizmetinde olunmalı ve size gönül verenlerle birlikte hareket etmelisiniz” dedi.

 

“BU CEMİYETLER BİR GÜNÜ DAHİ ZAYİ ETMEMELİDİR”

Zamanın çok kıymetli bir değer olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “İlim Yayma Cemiyeti gibi önemli bir misyona hizmet eden kurumların, bir günü dahi zayi etmemesini isterim. Burada ki hizmetlere gönlünü vermiş dostların, çok çalışarak geleceğimizi emanet edeceğimiz gençleri donanımlı yetiştirmelerini istiyorum” şeklinde konuştu. Gölcük İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Ali Kemal Eren’de yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verirken, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.