LASTİK İŞ

KARAOSMANOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Gölcük 24.03.2014 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARAOSMANOĞLU MUHTARLARLA BULUŞTU

Başkan Karaosmanoğlu, Gölcüklü muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’teki muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Gölcük’te hep birlikte çok önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, 30 Mart’ta aday olmayacak emektar muhtarlara plaket verdi.   MUHTARLAR VE MUHTAR ADAYLARI Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenen ve muhtarlar ile muhtar adaylarının katıldığı programda Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, çok sayıda mahalle muhtarı ve muhtar adayları hazır bulundu.   MUHTARLAR HALKIN DERT BABASIDIR Demokrasinin güzel bir kazanım olduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Seçebilmek ve seçilebilmek, bir ülkenin gelişmesi için çok önemlidir. Dünyada seçim olmayan çok ülke vardır. Muhtarlarımız da yerel seçimlerde seçim yarışına giriyor. Hepsine başarılar diliyorum. Muhtarlar halkın dert babasıdır. Bizim için, muhtarlarımız çok değerlidir. Muhtarlığa devam edecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.   BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ Gölcük Belediye Başkan Mehmet Ellibeş ise muhtarların çok değerli olduğunu belirterek, “Aramızda muhtarlığa adaylığını koymayan muhtar arkadaşlarımız var. Sizlere bundan sonraki yaşamınızda mutlu hayatlar diliyorum. Muhtarlığa adaylığını koyan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.   PLAKET TAKDİM EDİLDİ Konuşmaların ardından, muhtarlık görevini başarıyla gerçekleştirmiş ve bu dönem muhtarlıktan ayrılacak olan muhtarlara plaket verildi. Plaket verilen muhtarlar Şehitler Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gencer, Piyalepaşa Mahallesi Muhtarı Sadettin Akın, Çiftlik Mahallesi Muhtarı Yusuf Bülbül, Örcün Köyü Muhtarı Fikri Taş, Hamidiye Köyü Muhtarı Necati Değer, Şevketiye Köyü Muhtarı Ahmet Uzuner, İrşadiye Köyü Muhtarı Recep Kurt, Nimetiye Köyü Muhtarı Kemal Gencer plaketlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’ndan aldı.   Muhtarlar Derneği Başkanı Saral da Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.  
Başkan Karaosmanoğlu, Gölcüklü muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’teki muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Gölcük’te hep birlikte çok önemli hizmetler yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, 30 Mart’ta aday olmayacak emektar muhtarlara plaket verdi.

 

MUHTARLAR VE MUHTAR ADAYLARI

Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenen ve muhtarlar ile muhtar adaylarının katıldığı programda Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, çok sayıda mahalle muhtarı ve muhtar adayları hazır bulundu.

 

MUHTARLAR HALKIN DERT BABASIDIR

Demokrasinin güzel bir kazanım olduğunu vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Seçebilmek ve seçilebilmek, bir ülkenin gelişmesi için çok önemlidir. Dünyada seçim olmayan çok ülke vardır. Muhtarlarımız da yerel seçimlerde seçim yarışına giriyor. Hepsine başarılar diliyorum. Muhtarlar halkın dert babasıdır. Bizim için, muhtarlarımız çok değerlidir. Muhtarlığa devam edecek olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

 

BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ

Gölcük Belediye Başkan Mehmet Ellibeş ise muhtarların çok değerli olduğunu belirterek, “Aramızda muhtarlığa adaylığını koymayan muhtar arkadaşlarımız var. Sizlere bundan sonraki yaşamınızda mutlu hayatlar diliyorum. Muhtarlığa adaylığını koyan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından, muhtarlık görevini başarıyla gerçekleştirmiş ve bu dönem muhtarlıktan ayrılacak olan muhtarlara plaket verildi. Plaket verilen muhtarlar Şehitler Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gencer, Piyalepaşa Mahallesi Muhtarı Sadettin Akın, Çiftlik Mahallesi Muhtarı Yusuf Bülbül, Örcün Köyü Muhtarı Fikri Taş, Hamidiye Köyü Muhtarı Necati Değer, Şevketiye Köyü Muhtarı Ahmet Uzuner, İrşadiye Köyü Muhtarı Recep Kurt, Nimetiye Köyü Muhtarı Kemal Gencer plaketlerini Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’ndan aldı.

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Saral da Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.