KARAOSMANOĞLU "OMUZ OMUZA İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Asayiş 09.04.2015 - 17:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARAOSMANOĞLU "OMUZ OMUZA İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte Gölcük’te ki esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte Gölcük’te ki esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün SKM çalışmaları doğrultudunda Gölcük'e geldi. Gölcük'te esnafları ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu'na Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi eşlik etti.    "OMUZ OMUZA İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" Başkan Karaosmanoğlu Merkez Mhallesi'nde ki esnafları ziyaret ederek hal ve hatır sordu. Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan başkanlar  esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek öneri ve şikayetlerini  dinleyerek not aldı. Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında "  İnşallah Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile omuz omuza vererek ilçe halkımızın daha iyi hizmetler alabilmeleri için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Gölcük’ümüz her şeyin en iyisine layık inşallah daha da güzel hizmetler vereceğiz. Mehmet  Başkanımız da bizim gibi gayretli,aşkla şevkle çalışan bir başkan  Gölcük’e kazandırdıklarını görüyoruz“ dedi. ESNAFA KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTILAR   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamada "Büyükşehir Belediye Başkanımızla sürekli irtibat halindeyiz bize olan destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Esnaflarımız bizim için çok önemli ve kıymetlidir. Bir İlçenin, görünen yüzüdür esnafımız. Bu sebeple sürekli olarak esnafımızla istişare halindeyiz sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi. Sanayi ve Kent merkezindeki kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş "hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyecek şekilde bir kentsel dönüşüm yapacağız" dedi.    EN ESKİ ESNAFA PLAKET VERDİLER Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp esnaf gezilerinde Gölcük esnaflarımızdan Terzi Dursun Yazar ve Eczacı Hilmi Çorakçı’ya plaket vererek başarılarının devamını diledi. SKM çalışmaları kapsamında ilçenin en yaşlı esnaflarını ziyaret eden başkanlar esnaflık mesleğinin kutsal olduğunu belirterek esnaflara hayırlı işler diledi.      
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte Gölcük’te ki esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile birlikte Gölcük’te ki esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. 
 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün SKM çalışmaları doğrultudunda Gölcük'e geldi. Gölcük'te esnafları ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu'na Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi eşlik etti. 
 
"OMUZ OMUZA İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Başkan Karaosmanoğlu Merkez Mhallesi'nde ki esnafları ziyaret ederek hal ve hatır sordu. Esnafa hayırlı işler dileğinde bulunan başkanlar  esnaf ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek öneri ve şikayetlerini  dinleyerek not aldı. Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında "  İnşallah Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile omuz omuza vererek ilçe halkımızın daha iyi hizmetler alabilmeleri için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Gölcük’ümüz her şeyin en iyisine layık inşallah daha da güzel hizmetler vereceğiz. Mehmet  Başkanımız da bizim gibi gayretli,aşkla şevkle çalışan bir başkan  Gölcük’e kazandırdıklarını görüyoruz“ dedi.
ESNAFA KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ ANLATTILAR
 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamada "Büyükşehir Belediye Başkanımızla sürekli irtibat halindeyiz bize olan destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Esnaflarımız bizim için çok önemli ve kıymetlidir. Bir İlçenin, görünen yüzüdür esnafımız. Bu sebeple sürekli olarak esnafımızla istişare halindeyiz sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz" dedi. Sanayi ve Kent merkezindeki kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Başkan Ellibeş "hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyecek şekilde bir kentsel dönüşüm yapacağız" dedi. 
 
EN ESKİ ESNAFA PLAKET VERDİLER
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti ilçe Başkanı İdris Alp esnaf gezilerinde Gölcük esnaflarımızdan Terzi Dursun Yazar ve Eczacı Hilmi Çorakçı’ya plaket vererek başarılarının devamını diledi. SKM çalışmaları kapsamında ilçenin en yaşlı esnaflarını ziyaret eden başkanlar esnaflık mesleğinin kutsal olduğunu belirterek esnaflara hayırlı işler diledi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.