KARAOSMAOĞLU ''GÖLCÜK'DE YATIRIMLARA DEVAM''

Gölcük 15.12.2016 - 10:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARAOSMAOĞLU ''GÖLCÜK'DE YATIRIMLARA DEVAM''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette birlik ve beraberliğin, içerisinde bulundukları samimiyetin üretilecek hizmetlerde büyük önemi olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Ellibeş’den Belediye çalışmaları hakkında ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.  Hizmetlerimizi Sürdüreceğiz  Başkan Karaosmanoğlu yapmış olduğu ziyaret ile Başkan Ellibeş ile bir arada bulunmaktan dolayı memnun olduğunu dile getirirken, Gölcük ile ilgili hizmetlerin son durumu hakkında bilgi almak ve bu noktada da hizmetlere destek mahiyetinde üzerimize ne düşüyor ise onu yerine getirmek amacıyla bir araya geldiklerini, bu anlamda da birlikteliğin artarak devam etmesi ve güzel hizmetler vermeye devam etmenin en büyük arzularını olduğunu, belirtti.  Projelerimiz Devam Edecek  Yapılan ziyaretten ötürü memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş, Gölcük’te yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verip, çalışmaların ne aşamada olduğunu belirtti. Başkan Ellibeş ayrıca vatandaşlar için en iyi hizmeti üretmeye gayret gösterdiklerini de dile getirirken, Belediye çalışmalarına dair projeler hakkında değerlendirmelerde bulunarak ilçenin gelişimi adına sürdürülen hizmet çalışmalarının devam edeceğini de dile getirdi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette birlik ve beraberliğin, içerisinde bulundukları samimiyetin üretilecek hizmetlerde büyük önemi olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Ellibeş’den Belediye çalışmaları hakkında ve devam eden projeler hakkında bilgiler aldı.

 Hizmetlerimizi Sürdüreceğiz 

Başkan Karaosmanoğlu yapmış olduğu ziyaret ile Başkan Ellibeş ile bir arada bulunmaktan dolayı memnun olduğunu dile getirirken, Gölcük ile ilgili hizmetlerin son durumu hakkında bilgi almak ve bu noktada da hizmetlere destek mahiyetinde üzerimize ne düşüyor ise onu yerine getirmek amacıyla bir araya geldiklerini, bu anlamda da birlikteliğin artarak devam etmesi ve güzel hizmetler vermeye devam etmenin en büyük arzularını olduğunu, belirtti.

 Projelerimiz Devam Edecek 

Yapılan ziyaretten ötürü memnun olduğunu dile getiren Başkan Ellibeş, Gölcük’te yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verip, çalışmaların ne aşamada olduğunu belirtti. Başkan Ellibeş ayrıca vatandaşlar için en iyi hizmeti üretmeye gayret gösterdiklerini de dile getirirken, Belediye çalışmalarına dair projeler hakkında değerlendirmelerde bulunarak ilçenin gelişimi adına sürdürülen hizmet çalışmalarının devam edeceğini de dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.