KARASU DA DENİZE GİRMEK YASAKLANDI !

Gündem 13.08.2019 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARASU DA DENİZE GİRMEK YASAKLANDI !

Karasu belediye başkanı vatandaşların can güvenliği nedeniyle denize girilmemesi gerektiği söyleyerek deniz sahilinde elinde megafon sık sık vatandaşlara anons yapıyor.

Belediye Başkanı Sahilde megafonla anons yaparak denize girilmemesini istedi.Kocaalihaber.com'dan Aslı Çam'ın haberine göre;  Karasu İlçesi sahil plajlarında şiddetli rüzgar ve dalga nedeniyle deniz boşaltıldı. Karasu belediye başkanı vatandaşların can güvenliği nedeniyle denize girilmemesi gerektiği söyleyerek deniz sahilinde elinde megafon sık sık vatandaşlara anons yapıyor. Karasu İlçesinde birkaç gündür devam eden ve birkaç gün daha sürmesi beklenen rüzgar ve dalga sebebiyle deniz boşaltıldı ve Kaymakamlığın aldığı bir kararla denize girmek yasaklandı. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu  sahile gelerek elinde megafonla sık sık anon yaparak denizin tehlikeli olduğunu ve denize girilmesinin tehlikeli olduğunu söyleyerek vatandaşları uyardı. Ancak bazı kişilerin yasağa rahmen denize girmek isteyince görevli cankurtaranlar tarafından engellendiler. Cankurtaran ekiplerinde anons yaparak sahildeki vatandaşları sık sık uyardı.  Karasu belediye başkanı Mehmet İspiroğlu gazeteciler yaptığı açıklamada, aldığımız bilgilere göre, denizin üç gün boyunca dalgalı ve rüzgarlı olacağı söylendi. Karasu sahiline gelen vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemli rica ediyoruz. Sahilde bulunan tatilcilerimiz, sahilde bulunan cankurtaran ekiplerine ve Karasu Belediyesinin anonslarına uymalarını  istiyoruz. Bizde belediye ekipleri olarak denizin çok dalgalı ve rüzgarlı olduğu günlerde sahile inerek vatandaşların can güvenliği için vatandaşlarımızla konuşarak devamlı sık sık megafonlarla anonslarımızı yaparak uyarılarda bulunuyoruz. Havanın dalgalı olması nedeniyle dün Kocaali ilçesinde bir vatandaş dalgalra kapılarak can vermişti.  
Karasu belediye başkanı vatandaşların can güvenliği nedeniyle denize girilmemesi gerektiği söyleyerek deniz sahilinde elinde megafon sık sık vatandaşlara anons yapıyor.

Belediye Başkanı Sahilde megafonla anons yaparak denize girilmemesini istedi.Kocaalihaber.com'dan Aslı Çam'ın haberine göre;
 Karasu İlçesi sahil plajlarında şiddetli rüzgar ve dalga nedeniyle deniz boşaltıldı. Karasu belediye başkanı vatandaşların can güvenliği nedeniyle denize girilmemesi gerektiği söyleyerek deniz sahilinde elinde megafon sık sık vatandaşlara anons yapıyor.
Karasu İlçesinde birkaç gündür devam eden ve birkaç gün daha sürmesi beklenen rüzgar ve dalga sebebiyle deniz boşaltıldı ve Kaymakamlığın aldığı bir kararla denize girmek yasaklandı. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu  sahile gelerek elinde megafonla sık sık anon yaparak denizin tehlikeli olduğunu ve denize girilmesinin tehlikeli olduğunu söyleyerek vatandaşları uyardı. Ancak bazı kişilerin yasağa rahmen denize girmek isteyince görevli cankurtaranlar tarafından engellendiler. Cankurtaran ekiplerinde anons yaparak sahildeki vatandaşları sık sık uyardı. 


Karasu belediye başkanı Mehmet İspiroğlu gazeteciler yaptığı açıklamada, aldığımız bilgilere göre, denizin üç gün boyunca dalgalı ve rüzgarlı olacağı söylendi. Karasu sahiline gelen vatandaşlarımızın denize girmemelerini önemli rica ediyoruz. Sahilde bulunan tatilcilerimiz, sahilde bulunan cankurtaran ekiplerine ve Karasu Belediyesinin anonslarına uymalarını  istiyoruz. Bizde belediye ekipleri olarak denizin çok dalgalı ve rüzgarlı olduğu günlerde sahile inerek vatandaşların can güvenliği için vatandaşlarımızla konuşarak devamlı sık sık megafonlarla anonslarımızı yaparak uyarılarda bulunuyoruz.
Havanın dalgalı olması nedeniyle dün Kocaali ilçesinde bir vatandaş dalgalra kapılarak can vermişti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.