KARATECİLER KUŞAK TERFİ SINAVINA HAZIRLANIYOR

Spor 01.06.2016 - 18:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARATECİLER KUŞAK TERFİ SINAVINA HAZIRLANIYOR

Gölcük Belediye Spor Kulübü karatecileri, Haziran ayında yapılacak kuşak terfi sınavları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından yılda 3 defa düzenlenen ve bir çok sporcunun bir üst kuşağa geçmek için ter döktüğü kuşak terfi maçlarında yüksek derece çıkartmayı hedefleyen Gölcük BelediyeSpor Kulübü, ihsaniye anadolu lisesi gurubu Salı ve Perşembe, Değirmendere kapalı spor salonu gurubu cumartesi, pazar günleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Kulüpten 35´a yakın sporcunun katılacağı terfi maçlarında, sporcular üst kuşağa geçmek için yoğun çaba sarf ediyor.  Kuşak terfi maçlarında üstün başarılar elde ettiklerini söyleyen Antrenör Olcay Küçükateş, terfi maçlarından da başarı elde edeceklerine ve tüm sporcuların bir üst kuşağa geçeceğine inandığını söyledi.   
Gölcük Belediye Spor Kulübü karatecileri, Haziran ayında yapılacak kuşak terfi sınavları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türkiye Karate Federasyonu tarafından yılda 3 defa düzenlenen ve bir çok sporcunun bir üst kuşağa geçmek için ter döktüğü kuşak terfi maçlarında yüksek derece çıkartmayı hedefleyen Gölcük BelediyeSpor Kulübü, ihsaniye anadolu lisesi gurubu Salı ve Perşembe, Değirmendere kapalı spor salonu gurubu cumartesi, pazar günleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kulüpten 35´a yakın sporcunun katılacağı terfi maçlarında, sporcular üst kuşağa geçmek için yoğun çaba sarf ediyor. 
Kuşak terfi maçlarında üstün başarılar elde ettiklerini söyleyen Antrenör Olcay Küçükateş, terfi maçlarından da başarı elde edeceklerine ve tüm sporcuların bir üst kuşağa geçeceğine inandığını söyledi. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.