KARATECİLER KUŞAKLARINA KAVUŞTU

Spor 21.06.2016 - 19:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARATECİLER KUŞAKLARINA KAVUŞTU

Türkiye Karate Federasyonu´nun faaliyet takviminde yer alan ve yılda üç kez yapılan kuşak terfi sınavları sonucunda Gölcük Belediyespor Kulübünün 33 karatecisi Diploma ve kuşaklarına kavuştu.

Gölcük Belediyespor İhsaniye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda ´nda yapılan “Kuşak Terfi” diploma töreninde, sporcular bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşarken, veliler de töreni izleyerek onların heyecanını paylaştı. Sarı, Turuncu, Yeşil, Mavi ve Kahverengi Kuşakları ile diplomalarını Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’den alan 33 sporcu, tören sonunda mutluluklarını aileleriyle paylaştı. Gölcük Belediyespor’un her alanda başarılı sporcular yetiştirdiğini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, “ Gölcük Belediyespor bünyesinde eğitim alan bütün sporcularımız ile amatör sporlara desteğimiz her zaman devam edecek. Gölcük Belediyespor’un yetiştirmiş olduğu başarılı sporcular, katıldıkları turnuvalarda kazandıkları madalyalar ile Gölcük’ümüzün tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Gölcük Belediyespor Karate takımı ile Antrenörümüz Olcay Küçükateş’e başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kuşak Terfi ve Diploma töreni tüm sporcuların bir araya gelerek fotoğraf çektirmesiyle son buldu.
Türkiye Karate Federasyonu´nun faaliyet takviminde yer alan ve yılda üç kez yapılan kuşak terfi sınavları sonucunda Gölcük Belediyespor Kulübünün 33 karatecisi Diploma ve kuşaklarına kavuştu.

Gölcük Belediyespor İhsaniye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda ´nda yapılan “Kuşak Terfi” diploma töreninde, sporcular bir üst kuşağa terfi etmenin mutluluğunu yaşarken, veliler de töreni izleyerek onların heyecanını paylaştı. Sarı, Turuncu, Yeşil, Mavi ve Kahverengi Kuşakları ile diplomalarını Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’den alan 33 sporcu, tören sonunda mutluluklarını aileleriyle paylaştı.

Gölcük Belediyespor’un her alanda başarılı sporcular yetiştirdiğini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, “ Gölcük Belediyespor bünyesinde eğitim alan bütün sporcularımız ile amatör sporlara desteğimiz her zaman devam edecek. Gölcük Belediyespor’un yetiştirmiş olduğu başarılı sporcular, katıldıkları turnuvalarda kazandıkları madalyalar ile Gölcük’ümüzün tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Gölcük Belediyespor Karate takımı ile Antrenörümüz Olcay Küçükateş’e başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kuşak Terfi ve Diploma töreni tüm sporcuların bir araya gelerek fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.