“KARDEŞİM VE BEN”

08.08.2015 - 09:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

“KARDEŞİM VE BEN”

Büyükşehir Belediyesi,” Kardeşim ve Ben” Gezisi ile farkındalık oluşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimi tarafından engelli bireylere ve ailelerine yönelik yaz etkinlikleri kapsamında lunapark gezisi düzenlendi. Anlamlı gezide, bir engelli ve bir engelsiz çocuktan oluşan çiftler gönüllerince güzel bir gün geçirme fırsatı buldu.   FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de yaşayan engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak, topluma entegre etmek, toplumla adaptasyonlarını sağlamak amacıyla yıl boyunca çeşitli projeler hazırlayarak uyguluyor. Farkındalık oluşturmak, toplumsal duyarlılığı artırmak prensibinden hareketle engelli bireylere engelsiz ve eğlenceli bir gün yaşatmak için, “Kardeşim ve Ben” etkinliği düzenlendi.   LUNAPARKTA EĞLENDİLER Bir engelli ve bir engelsiz çocuk önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlar ile evlerine yakın noktalardan toplanarak lunaparka götürüldü ve orada kardeşleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler. Lunapark etkinliği bitiminde “Kardeşim ve Ben” etkinliğine katılan çocuklar, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimi tarafından Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı ‘da açık alanda güzel bir akşam yemeği ile ağırlandı.   BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Etkinlik sonunda engelliler ve kardeşleri kendilerine bu imkanı sunan farklı bir gün yaşamalarına vesile olan Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi,” Kardeşim ve Ben” Gezisi ile farkındalık oluşturuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimi tarafından engelli bireylere ve ailelerine yönelik yaz etkinlikleri kapsamında lunapark gezisi düzenlendi. Anlamlı gezide, bir engelli ve bir engelsiz çocuktan oluşan çiftler gönüllerince güzel bir gün geçirme fırsatı buldu.

 

FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de yaşayan engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak, topluma entegre etmek, toplumla adaptasyonlarını sağlamak amacıyla yıl boyunca çeşitli projeler hazırlayarak uyguluyor. Farkındalık oluşturmak, toplumsal duyarlılığı artırmak prensibinden hareketle engelli bireylere engelsiz ve eğlenceli bir gün yaşatmak için, “Kardeşim ve Ben” etkinliği düzenlendi.

 

LUNAPARKTA EĞLENDİLER

Bir engelli ve bir engelsiz çocuk önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlar ile evlerine yakın noktalardan toplanarak lunaparka götürüldü ve orada kardeşleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler. Lunapark etkinliği bitiminde “Kardeşim ve Ben” etkinliğine katılan çocuklar, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimi tarafından Büyükşehir Belediyesi iştiraki Antikkapı ‘da açık alanda güzel bir akşam yemeği ile ağırlandı.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Etkinlik sonunda engelliler ve kardeşleri kendilerine bu imkanı sunan farklı bir gün yaşamalarına vesile olan Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.