LASTİK İŞ

Kargo bayisi karantinaya alındı

Gündem 26.07.2020 - 15:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Kargo bayisi karantinaya alındı

Körfez ilçesinde, bir kargo bayisindeki bazı çalışanların koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine iş yeri karantinaya alındı. Barbaros Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi'nde bulunan bir kargo şubesinin bazı çalışanlarında Covid-19 virüsü tespit edildi. Kepenkleri kapatılan iş yerine karantina kararının yazılı olduğu kağıt asılırken, çalışanlar ise alınan test örneklerinin ardından izolasyon uygulamasına tabi tutuldu. 

Körfez ilçesinde, bir kargo bayisindeki bazı çalışanların koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine iş yeri karantinaya alındı.

Barbaros Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi'nde bulunan bir kargo şubesinin bazı çalışanlarında Covid-19 virüsü tespit edildi. Kepenkleri kapatılan iş yerine karantina kararının yazılı olduğu kağıt asılırken, çalışanlar ise alınan test örneklerinin ardından izolasyon uygulamasına tabi tutuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.