KARİYER GÜNLERİNE ZEYTİNOĞLU KONUK OLDU

Eğitim 13.02.2018 - 13:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARİYER GÜNLERİNE ZEYTİNOĞLU KONUK OLDU

Gölcük´te Öğrenci Olmak Projesi Kapsamında Kariyer Günlerinin Konuğu Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu oldu.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin bu bölümüne Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu konuk oldu. Öğrencilerde Başkan Zeytinoğlu’na yoğun ilgi Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında ilçemizdeki okullarda Kariyer Günleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kariyer Günlerinin konuğu Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu oldu. Zeytinoğlu, Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonunda bir araya gelerek öğrencilere kariyeri hakkında bilgi verdi. 12. Sınıf Öğrencilerine Kariyeri hakkında bilgi veren Zeytinoğlu, öğrencilere kariyerleri konusunda planlama yapmalarını, hedefler koymalarını ve çalışmalarını bu hedeflere göre belirlemelerini istedi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu yaşamlarını ve iş tecrübelerini katılımcılarla paylaşırken öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevapladı. Zeytinoğlu’na Okul Müdürü Zeki Kalaç desteklerinden dolayı çiçek ve plaket takdiminde bulundu.  Öğrenciler ile Başkan Zeytinoğlu program sonunda fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci katılımlarından ve katkılarından dolayı Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu’na plaket takdim etti. Gölcük’te öğrenci olmak projesinde tertiplenen programa iştirak eden ve sabırla dinleme nezaketi gösteren Gölcük Barbaros Hayrettim Anadolu Lisesi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine de teşekkür etti.
Gölcük´te Öğrenci Olmak Projesi Kapsamında Kariyer Günlerinin Konuğu Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu oldu.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin bu bölümüne Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu konuk oldu.

Öğrencilerde Başkan Zeytinoğlu’na yoğun ilgi

Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında ilçemizdeki okullarda Kariyer Günleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kariyer Günlerinin konuğu Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu oldu. Zeytinoğlu, Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonunda bir araya gelerek öğrencilere kariyeri hakkında bilgi verdi. 12. Sınıf Öğrencilerine Kariyeri hakkında bilgi veren Zeytinoğlu, öğrencilere kariyerleri konusunda planlama yapmalarını, hedefler koymalarını ve çalışmalarını bu hedeflere göre belirlemelerini istedi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu yaşamlarını ve iş tecrübelerini katılımcılarla paylaşırken öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevapladı. Zeytinoğlu’na Okul Müdürü Zeki Kalaç desteklerinden dolayı çiçek ve plaket takdiminde bulundu.  Öğrenciler ile Başkan Zeytinoğlu program sonunda fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci katılımlarından ve katkılarından dolayı Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Aynan Zeytinoğlu’na plaket takdim etti. Gölcük’te öğrenci olmak projesinde tertiplenen programa iştirak eden ve sabırla dinleme nezaketi gösteren Gölcük Barbaros Hayrettim Anadolu Lisesi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.