LASTİK İŞ

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Gölcük 24.01.2016 - 08:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Türkiye genelini önemli ölçüde etkisi altına alan yoğun kar yağışı tüm hızıyla devam ederken, Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Temizlik işleri müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vardiyalı olarak çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik işleri Müdürlüğünden oluşan Karla mücadele timlerinin yanı sıra Zabıta ekipleri de belirlenen alanlarda gerekli önlemleri alarak Yoğun kar yağışının ilçe genelinde sorun yaşatmamasına özverili olarak gayret gösterip mücadele ediyor.   Haftalar öncesinden kışa hazır olan Gölcük Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama çalışmaları yapmaya devam ediyor.   GÖLCÜK’DE SORUN YOK   Gölcük Belediyesi soğuk ve yağışlı havanın kendisini göstermesiyle birlikte, karla mücadele ekiplerini ve araç filosunu hazır hale getirdi. Kar küreme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında mahalle aralarında ve ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapılırken, hastane, okul, kreş, itfaiye binası giriş çıkışlarında, üst geçitlerde, minibüs ve otobüs güzergahlarında da tuzlama çalışmaları yapıldı.   Fen İşleri ve Temizlik İşleri yol açma ve temizlik işlemlerini yaparken Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri’ de, cenazesi olanlara da gerekli her türlü yardım ve destek veriyor. Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri ile koordineli olarak yol emniyeti alarak oluşan sorunları en aza indirgemek için çalışma yürüttü. Zabıta Müdürlüğü ekipleri yolların riskli bölgeleri hakkında vatandaşlara uyarılarda bulunarak araçlarıyla yolda mahsur kalan vatandaşlara yardımcı oldu. BAŞKAN MEHMET ELLİBEŞ " EKİPLERİMİZ 24 SAAT ÇALIŞIYOR " Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz ile  koordineli yürüttüğümüz kar temizleme çalışmasında vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyorlar. Oluşacak bilecek her türlü olumsuzluklara karşın personellerimiz 7/24 hazır bir şekilde bekliyor. Şuanda da ilçemiz merkezinde ve köylerinde yol açma ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. ” dedi.    
Türkiye genelini önemli ölçüde etkisi altına alan yoğun kar yağışı tüm hızıyla devam ederken, Gölcük Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Temizlik işleri müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vardiyalı olarak çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik işleri Müdürlüğünden oluşan Karla mücadele timlerinin yanı sıra Zabıta ekipleri de belirlenen alanlarda gerekli önlemleri alarak Yoğun kar yağışının ilçe genelinde sorun yaşatmamasına özverili olarak gayret gösterip mücadele ediyor.

 

Haftalar öncesinden kışa hazır olan Gölcük Belediyesi, kar yağışı ile birlikte tüm ekipleri seferber ederek vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için temizleme ve tuzlama çalışmaları yapmaya devam ediyor.
 

GÖLCÜK’DE SORUN YOK

 

Gölcük Belediyesi soğuk ve yağışlı havanın kendisini göstermesiyle birlikte, karla mücadele ekiplerini ve araç filosunu hazır hale getirdi. Kar küreme, tuz serpme aracı, çok sayıda teknik ekipman ve personelle vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için çalışmalar sürüyor. Çalışmalar kapsamında mahalle aralarında ve ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışması yapılırken, hastane, okul, kreş, itfaiye binası giriş çıkışlarında, üst geçitlerde, minibüs ve otobüs güzergahlarında da tuzlama çalışmaları yapıldı.
 

Fen İşleri ve Temizlik İşleri yol açma ve temizlik işlemlerini yaparken Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri’ de, cenazesi olanlara da gerekli her türlü yardım ve destek veriyor. Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri ile koordineli olarak yol emniyeti alarak oluşan sorunları en aza indirgemek için çalışma yürüttü. Zabıta Müdürlüğü ekipleri yolların riskli bölgeleri hakkında vatandaşlara uyarılarda bulunarak araçlarıyla yolda mahsur kalan vatandaşlara yardımcı oldu.

BAŞKAN MEHMET ELLİBEŞ " EKİPLERİMİZ 24 SAAT ÇALIŞIYOR "
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz ile  koordineli yürüttüğümüz kar temizleme çalışmasında vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyorlar. Oluşacak bilecek her türlü olumsuzluklara karşın personellerimiz 7/24 hazır bir şekilde bekliyor. Şuanda da ilçemiz merkezinde ve köylerinde yol açma ve tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. ” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.