KARLA MÜCADELEYE DEVAM

Gölcük 10.01.2017 - 08:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARLA MÜCADELEYE DEVAM

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Fen İşleri ekiplerine ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Fen İşleri Şantiyesine ziyarette bulunan çalışmalar hakkında bilgilier alan Başkan Ellibeş yaptığı açıklamasında: “Gölcük’te yoğun bir kar yağışı söz konusu ve ilçe beyaz bir örtüyle kaplanarak çok güzel bir görüntüye bürünmüş vaziyette, fakat vatandaşımızın bu yoğun kar yağışlarının yaşandığı dönemde ihtiyaçlarının karşılanması ve sıkıntılarının ortadan kaldırılması adına oluşturduğumuz kriz masası ve karla mücadele ekiplerimiz ile birlikte 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Hem iş makinelerimiz, araç ve gereçlerimiz, hem de çalışan kardeşlerimiz, personelimiz bu anlamda karla mücadelede görevini layıkıyla yerine getiriyor. Bu kapsamda Gölcük’te bir problemiz yok ve yollarımız açık durumda. Bu zorlu mücadelede büyük bir özveriyle, fedakarlık içerisinde görevlerini yürütmekte olan Fen İşleri Personellerimize ve diğer tüm personellerimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Ekipler Karla Mücadeleye Devam Ediyor Gölcük Belediyesi, bölgeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm önlemleri aldı ve bu kapsamda da Fen İşlerine bağlı ekipler, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre ilimizde ve Gölcük’te mevcuy mkar yağışlarının yanısıra önümüzdeki günlerde de beklenen yoğun kar yağışı için yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapan ekipler de görevlerini büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ediyor. Ana artere konuşlandırılarak 24 saat hizmet veren karla mücadele ekipleri İlçenin tüm noktalarına kısa sürede ulaşabilme adına 3 vardiya esasıyla görev yapıyor. Önümüzdeki günlerde de devam edecek olan kar yağışları için önlemler  ve tedbirler alınıyor. Zorlu Kış Şartlarında Toplu Taşıma Tercih Edilmeli Karla mücadele çalışmaları esnasında İl Afet Koordinasyon Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile de iş birliği sağlanacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığı vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları, kendi araçları ile yola çıkacak olanları ise kış lastiği ve zincir takmaları hususunda uyarıyor. İhtiyaç duyulan durumlarda vatandaşların irtibat kurabileceği numaralar: Gölcük Fen İşleri Şantiyesi 24 Saat : 422 24 10 Gündüz 08:00-12:00 arası: 0549 735 26 87  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Fen İşleri ekiplerine ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Fen İşleri Şantiyesine ziyarette bulunan çalışmalar hakkında bilgilier alan Başkan Ellibeş yaptığı açıklamasında: “Gölcük’te yoğun bir kar yağışı söz konusu ve ilçe beyaz bir örtüyle kaplanarak çok güzel bir görüntüye bürünmüş vaziyette, fakat vatandaşımızın bu yoğun kar yağışlarının yaşandığı dönemde ihtiyaçlarının karşılanması ve sıkıntılarının ortadan kaldırılması adına oluşturduğumuz kriz masası ve karla mücadele ekiplerimiz ile birlikte 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Hem iş makinelerimiz, araç ve gereçlerimiz, hem de çalışan kardeşlerimiz, personelimiz bu anlamda karla mücadelede görevini layıkıyla yerine getiriyor. Bu kapsamda Gölcük’te bir problemiz yok ve yollarımız açık durumda. Bu zorlu mücadelede büyük bir özveriyle, fedakarlık içerisinde görevlerini yürütmekte olan Fen İşleri Personellerimize ve diğer tüm personellerimize teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Ekipler Karla Mücadeleye Devam Ediyor

Gölcük Belediyesi, bölgeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm önlemleri aldı ve bu kapsamda da Fen İşlerine bağlı ekipler, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre ilimizde ve Gölcük’te mevcuy mkar yağışlarının yanısıra önümüzdeki günlerde de beklenen yoğun kar yağışı için yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapan ekipler de görevlerini büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ediyor.

Ana artere konuşlandırılarak 24 saat hizmet veren karla mücadele ekipleri İlçenin tüm noktalarına kısa sürede ulaşabilme adına 3 vardiya esasıyla görev yapıyor. Önümüzdeki günlerde de devam edecek olan kar yağışları için önlemler  ve tedbirler alınıyor.

Zorlu Kış Şartlarında Toplu Taşıma Tercih Edilmeli

Karla mücadele çalışmaları esnasında İl Afet Koordinasyon Müdürlüğü ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile de iş birliği sağlanacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığı vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları, kendi araçları ile yola çıkacak olanları ise kış lastiği ve zincir takmaları hususunda uyarıyor.

İhtiyaç duyulan durumlarda vatandaşların irtibat kurabileceği numaralar:

Gölcük Fen İşleri Şantiyesi 24 Saat : 422 24 10

Gündüz 08:00-12:00 arası: 0549 735 26 87

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.