LASTİK İŞ

KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

12.06.2018 - 17:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARMA RESİM SERGİSİ AÇILDI

Gölcük Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Ayşegül Akın Resim Atölyesi Karma resim sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi Sergi Salonunda gerçekleşti.

Gölcük Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Ayşegül Akın  Resim Atölyesi Karma resim sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi Sergi Salonunda gerçekleşti. Halk Eğitim tarafından düzenlenen kurs kapsamında 22 öğrenci 53 eserin sergilendiği açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet H. Arvas, ve birçok sanatsever katıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş: "Böyle güzel bir sergiyi Gölcüklü sanatseverlerle buluşturduğunuz için mutluyuz. Bu resimlerde emeği olan sanatçılarımıza da bu güzel eserlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Karma resim sergi 13 Haziran tarihine kadar Değirmendere Sanat Evi Sergi Salonunda siz sanatseverleri bekliyor.
Gölcük Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Ayşegül Akın Resim Atölyesi Karma resim sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi Sergi Salonunda gerçekleşti.

Gölcük Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Kapsamında Ayşegül Akın  Resim Atölyesi Karma resim sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi Sergi Salonunda gerçekleşti.
Halk Eğitim tarafından düzenlenen kurs kapsamında 22 öğrenci 53 eserin sergilendiği açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet H. Arvas, ve birçok sanatsever katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş: "Böyle güzel bir sergiyi Gölcüklü sanatseverlerle buluşturduğunuz için mutluyuz. Bu resimlerde emeği olan sanatçılarımıza da bu güzel eserlerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Karma resim sergi 13 Haziran tarihine kadar Değirmendere Sanat Evi Sergi Salonunda siz sanatseverleri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.