LASTİK İŞ
ismail

KARNELER VALİ AMCADAN

Kocaeli 18.01.2019 - 20:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARNELER VALİ AMCADAN

İlimizde 23 bin 942 öğretmen ve 384 bin 412 öğrenci için 15 günlük yarıyıl tatili başladı. Vali Hüseyin Aksoy ve İl protokolü, karneleri Yukarı Hereke İlk ve Ortaokulu’nda verdi.

Kent protokolü yarıyıl karnelerini Yukarı Hereke İlk ve Ortaokulu’nda verdi. Karne törenine; Vali Hüseyin Aksoy, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Şube müdürleri Haşmet Batur ve İmdat Akbaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Yukarı Hereke İlk ve Ortaokulu Müdürü Abdülkerim Doğrusoy, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı. Havanın soğuk olması sebebiyle konuşma yapmayan Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindekiler, sınıara tek tek uğrayarak öğrencilere karnelerini dağıttı. Ayrıca ilimizde bin 257 okul ve 15 bin 828 derslik bulunuyor. Öte yandan derslik başına düşen öğrenci sayısı ise ilk-ortaokul 25, genel ortaöğretim 23, mesleki ve teknik 24. BÜYÜK GAYRET SARF ETTİLER Karne dağıtımı sonrası konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün eğitim-öğretin döneminin birinci dönemini kapatıyoruz. Örgün eğitimde 394 bin 855 öğrenci karne alacak. Bütün öğrencilerimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum, iyi tatiller diliyorum. Özellikle öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir eğitim yılı boyunca özveriyle eğitimin kalitesini daha üst noktalara taşımak için büyük gayret sarf ettiler. Başta ilçe milli eğitim müdürümüz, kaymakam arkadaşlarımız olmak üzere eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
İlimizde 23 bin 942 öğretmen ve 384 bin 412 öğrenci için 15 günlük yarıyıl tatili başladı. Vali Hüseyin Aksoy ve İl protokolü, karneleri Yukarı Hereke İlk ve Ortaokulu’nda verdi.

Kent protokolü yarıyıl karnelerini Yukarı Hereke İlk ve Ortaokulu’nda verdi. Karne törenine; Vali Hüseyin Aksoy, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İl Milli Eğitim Şube müdürleri Haşmet Batur ve İmdat Akbaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Yukarı Hereke İlk ve Ortaokulu Müdürü Abdülkerim Doğrusoy, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı. Havanın soğuk olması sebebiyle konuşma yapmayan Vali Hüseyin Aksoy
ve beraberindekiler, sınıara tek tek uğrayarak öğrencilere karnelerini dağıttı. Ayrıca ilimizde bin 257 okul ve 15 bin 828 derslik bulunuyor. Öte yandan derslik başına düşen öğrenci sayısı ise ilk-ortaokul 25, genel ortaöğretim 23, mesleki ve teknik 24.

BÜYÜK GAYRET SARF ETTİLER
Karne dağıtımı sonrası konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Bugün eğitim-öğretin döneminin birinci dönemini kapatıyoruz. Örgün eğitimde 394 bin 855 öğrenci karne alacak. Bütün öğrencilerimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum, iyi tatiller diliyorum.
Özellikle öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir eğitim yılı boyunca özveriyle eğitimin kalitesini daha üst noktalara taşımak için büyük gayret sarf ettiler. Başta ilçe milli eğitim müdürümüz, kaymakam arkadaşlarımız olmak üzere eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.