LASTİK İŞ

KARNELERİ VALİ’DEN ALDILAR

Eğitim 19.01.2018 - 13:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARNELERİ VALİ’DEN ALDILAR

Vali Hüseyin Aksoy, Derince İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen karne töreninde öğrencilerle buluştu

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasının ardından kentimizde 380 bin 152 öğrenci karne aldı. Öğrencileri yalnız bırakmayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Derince İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen karne töreninde öğrencilere karnelerini verdi. Törene Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Fehmi Rasim Çelik, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Arslan, Okul Müdürü Koray Akyıldız ve öğrenci velileri katıldı.   VALİ KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE ETTİ Öğrencilere dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye eden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy “ Kocaeli’de 1250 okulda 380 bin 152 öğrencimiz bu gün karnelerini aldı. Öğrencilerimize bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Öğrenci velilerimizden isteğimiz eğer çocuklarının notları kötüyse kızmamaları ve onlara anlayış ile yaklaşmalarıdır. Velilerimizden çocuklarına  karşı sağduyulu yaklaşarak okul yönetimleri ile ortak hareket etmelerini ve başarı seviyesini yükseltmelerini istiyoruz” dedi.   836 DERSLİĞE İHTİYAÇ VAR Eğitim ve öğretimde görev alan tüm öğretmen ve idarecileri kutladığını ifade eden Aksoy “ Kentimizde okullaşma oranımızı yüzde yüz yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda eğitime destek veren hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum. Kocaeli’nde tekli eğitime geçmek için 836 dersliğe ihtiyacımız var. Bu ihtiyacın karşılanması durumda tekli eğitime geçilecektir” dedi.
Vali Hüseyin Aksoy, Derince İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen karne töreninde öğrencilerle buluştu

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin tamamlanmasının ardından kentimizde 380 bin 152 öğrenci karne aldı. Öğrencileri yalnız bırakmayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Derince İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen karne töreninde öğrencilere karnelerini verdi. Törene Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Fehmi Rasim Çelik, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Arslan, Okul Müdürü Koray Akyıldız ve öğrenci velileri katıldı.

 

VALİ KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE ETTİ

Öğrencilere dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye eden Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy “ Kocaeli’de 1250 okulda 380 bin 152 öğrencimiz bu gün karnelerini aldı. Öğrencilerimize bol bol dinlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Öğrenci velilerimizden isteğimiz eğer çocuklarının notları kötüyse kızmamaları ve onlara anlayış ile yaklaşmalarıdır. Velilerimizden çocuklarına  karşı sağduyulu yaklaşarak okul yönetimleri ile ortak hareket etmelerini ve başarı seviyesini yükseltmelerini istiyoruz” dedi.

 

836 DERSLİĞE İHTİYAÇ VAR

Eğitim ve öğretimde görev alan tüm öğretmen ve idarecileri kutladığını ifade eden Aksoy “ Kentimizde okullaşma oranımızı yüzde yüz yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda eğitime destek veren hayırseverlerimize de teşekkür ediyorum. Kocaeli’nde tekli eğitime geçmek için 836 dersliğe ihtiyacımız var. Bu ihtiyacın karşılanması durumda tekli eğitime geçilecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.