LASTİK İŞ
ismail

KARŞILIKSIZ ÇEKE HAPİS !

Ekonomi 06.10.2017 - 15:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARŞILIKSIZ ÇEKE HAPİS !

Çeki karşılıksız çıkanlara kötü haber. Mahkemeler artık Anayasa Mahkemesi’nin vereceği kararı beklemeden karşılıksız çeklere hapis cezası vermeye başladı

Hapis cezası verilmiyordu Bir dönem kamuoyunda çok tartışılan karşılıksız çeklere hapis cezası verilmesi kaldırılmıştı. Olay Anayasa Mahkemesi’ne gitmiş ve karar bekleniyordu. Anayasa Mahkemesinin karar vermekte gecikmesi üzerine yerel mahkemeler karşılıksız çeklere hapis cezası vermeye başladı. Önceki gün Kocaeli Adliyesi’nde görülen karşılıksız çek davasında mahkeme çeki karşılıksız çıkan anığa hem çek verilmesinin yasaklanmasına hem de hapis cezası verilmesine karar verdi. Bu karar çeki karşılıksız çıkanlara kötü bir haber olacak .
Çeki karşılıksız çıkanlara kötü haber. Mahkemeler artık Anayasa Mahkemesi’nin vereceği kararı beklemeden karşılıksız çeklere hapis cezası vermeye başladı

Hapis cezası verilmiyordu

Bir dönem kamuoyunda çok tartışılan karşılıksız çeklere hapis cezası verilmesi kaldırılmıştı. Olay Anayasa Mahkemesi’ne gitmiş ve karar bekleniyordu. Anayasa Mahkemesinin karar vermekte gecikmesi üzerine yerel mahkemeler karşılıksız çeklere hapis cezası vermeye başladı. Önceki gün Kocaeli Adliyesi’nde görülen karşılıksız çek davasında mahkeme çeki karşılıksız çıkan anığa hem çek verilmesinin yasaklanmasına hem de hapis cezası verilmesine karar verdi.

Bu karar çeki karşılıksız çıkanlara kötü bir haber olacak
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.