KARŞIYAKA FIRINI'NDAN CORONA ÖNLEMLİ HİZMET

Kocaeli 30.04.2020 - 13:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARŞIYAKA FIRINI'NDAN CORONA ÖNLEMLİ HİZMET

Başiskele’nin en köklü ve en deneyimli ekmek fırınlarından birisi olan, Karşıyaka Ekmek Fırını, ülkemizin ve tüm dünyanın savaştığı görünmez düşman olan Coronavirüs önlemleri kapsamında, vatandaşlara Ramazan Pidesi sunmaya devam ediyor.

İslam Aleminin en önem verdiği  değerlerinden birisi olan, Mübarek Ramazan Ayı, bu yıl tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Coronavirüs tehdidi altında yaşanıyor. Ramazan Aylarında  Müslümanların vazgeçemediği damak tadlarına sahip bir aydır aynı zamanda. Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi de, Coronavirüsten nasibini aldı. İşte bu tedbirlerden nasibini alan bir fırında, Karşıya İlçesi Sahil Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde, hizmet veren ve Zülküf Tanta’nın işlettiği Karşıyaka Ekmek Fırını. Bu konuda farkındalık yaratmak isteyen işletme sahibi  Tanta, İl Hıffızsaha Müdürlüğü’nün aldığı kararlara harfiyen uyarak, farkındalık yaratıyor.  İl Hıffızsaha Müdürlüğü’nün aldığı kararlar neticesinde, bu yıl fırınlara ince bir ayar getirildi. Örneğin, tüm müşteriler fırınlara maskeli ve tek tek alınacak.   SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİLİYOR Başiskele’de hizmet veren Karşıyaka Ekmek Fırını’nda saat 18.00 dan sonra fırın imalatı sona ererken, pide satışları iftar saatine kadar devam ediyor. Fırın sahibi Tanta ve ekibi, Coronavirüs önlemleri kapsamına riayet ederek, hem müşterilerin güvenini kazanıyor, hemde hijyen kurallarına uyuyorlar. Karşıyaka Ekmek Fırınını müdavimlerinin Ramazan Pidesi kuyruğunda en önem verdikleri konu, sosyal mesafe. Sosyal Mesafe kuralına uyan vatandaşlar, bir kapıdan pidelerini alıyor, diğer kapıdan güvenli bir şekilde çikış yaparak, evlerinin yolunu tutuyorlar. Bu yıl Ramazan Ayı’nın em önemli vazgeçilmezi olan bir konuda, içli pideler. İçli pideleri de, saat 18.00’a kadar bitirerek müşterilerine teslim eden işletme sahibi Tanta, müşterilerinden pide siparişlerini erken vermelerini istedi.    ZÜLKÜF TANTA’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI Karşıyaka Ekmek Fırını sahibi Zülküf Tanta, bu yıl Coronavirüs önlemleri kapsamında icra edilen Ramazan Ayı’nın, oldukça farklı yaşandığının altını çizerek, vatandaşlara “EVDE KALNI” çağrısı yapmayı ihmal etmedi. Yasaklar kapsamında, özellikle sokağa çıkma günlerinde ve özel günlerde, vatandaşları bu Rmazan Ayı’nda pidesiz bırakmadıklarının altını çizen Tanta, “Sizler yeterki evlerinizde kalın, bizler sizi aç ve pidesiz bırakmayız. Ayrıca fırınımıza gelen müşterilerimize sosyal mesafeye uydukları için teşekkür ediyorum. Sağlığınız bizler için her şeyden önemli” diyerek önemli bir sosyal mesaj verdi.        
Başiskele’nin en köklü ve en deneyimli ekmek fırınlarından birisi olan, Karşıyaka Ekmek Fırını, ülkemizin ve tüm dünyanın savaştığı görünmez düşman olan Coronavirüs önlemleri kapsamında, vatandaşlara Ramazan Pidesi sunmaya devam ediyor.

İslam Aleminin en önem verdiği  değerlerinden birisi olan, Mübarek Ramazan Ayı, bu yıl tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Coronavirüs tehdidi altında yaşanıyor. Ramazan Aylarında  Müslümanların vazgeçemediği damak tadlarına sahip bir aydır aynı zamanda. Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi de, Coronavirüsten nasibini aldı. İşte bu tedbirlerden nasibini alan bir fırında, Karşıya İlçesi Sahil Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde, hizmet veren ve Zülküf Tanta’nın işlettiği Karşıyaka Ekmek Fırını. Bu konuda farkındalık yaratmak isteyen işletme sahibi  Tanta, İl Hıffızsaha Müdürlüğü’nün aldığı kararlara harfiyen uyarak, farkındalık yaratıyor.  İl Hıffızsaha Müdürlüğü’nün aldığı kararlar neticesinde, bu yıl fırınlara ince bir ayar getirildi. Örneğin, tüm müşteriler fırınlara maskeli ve tek tek alınacak.

 

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİLİYOR

Başiskele’de hizmet veren Karşıyaka Ekmek Fırını’nda saat 18.00 dan sonra fırın imalatı sona ererken, pide satışları iftar saatine kadar devam ediyor. Fırın sahibi Tanta ve ekibi, Coronavirüs önlemleri kapsamına riayet ederek, hem müşterilerin güvenini kazanıyor, hemde hijyen kurallarına uyuyorlar. Karşıyaka Ekmek Fırınını müdavimlerinin Ramazan Pidesi kuyruğunda en önem verdikleri konu, sosyal mesafe. Sosyal Mesafe kuralına uyan vatandaşlar, bir kapıdan pidelerini alıyor, diğer kapıdan güvenli bir şekilde çikış yaparak, evlerinin yolunu tutuyorlar. Bu yıl Ramazan Ayı’nın em önemli vazgeçilmezi olan bir konuda, içli pideler. İçli pideleri de, saat 18.00’a kadar bitirerek müşterilerine teslim eden işletme sahibi Tanta, müşterilerinden pide siparişlerini erken vermelerini istedi.   

ZÜLKÜF TANTA’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Karşıyaka Ekmek Fırını sahibi Zülküf Tanta, bu yıl Coronavirüs önlemleri kapsamında icra edilen Ramazan Ayı’nın, oldukça farklı yaşandığının altını çizerek, vatandaşlara “EVDE KALNI” çağrısı yapmayı ihmal etmedi. Yasaklar kapsamında, özellikle sokağa çıkma günlerinde ve özel günlerde, vatandaşları bu Rmazan Ayı’nda pidesiz bırakmadıklarının altını çizen Tanta, “Sizler yeterki evlerinizde kalın, bizler sizi aç ve pidesiz bırakmayız. Ayrıca fırınımıza gelen müşterilerimize sosyal mesafeye uydukları için teşekkür ediyorum. Sağlığınız bizler için her şeyden önemli” diyerek önemli bir sosyal mesaj verdi.    

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.