LASTİK İŞ
ismail

KART EKSTRENİZE DİKKAT EDİN !

Kocaeli 14.06.2020 - 12:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KART EKSTRENİZE DİKKAT EDİN !

Türkiye genelinde şubesi bulunan LCW mağazasında yaşanan kredi kartı skandalı, müşterisini zor durumda bıraktı..

Bayram öncesi, alış veriş yapmak için LCW Outlet Mağazasına Gölcük'ten giden bir vatandaş , ailesi için  kredi kartı ile yaklaşık 900 TL'lik alış veriş yaptı.. Alış veriş sonunda ödemesini yapan müşteri, geçtiğimiz hafta bankasından gönderilen kredi kartı ekstresi ile adeta şok oldu. Kredi kartından fazladan 900 TL çekildiğini fark eden müşteri, soluğu LCW mağazasında aldı. Mağaza yetkilileri sorumluluğu kabul ederken suçu kasa çalışanına attı.  Mağaza yetkilileri , kredi kartı geri ödemesini ise ancak 10 gün sonra yapabileceklerini ifade ederken, kart limitinden 900 TL eksilen müşterinin mağdur olduğu ortaya çıktı. Mağduriyetinin giderilmesinin bile 10 gün sonraya atıldığını belirten LCW müşterisi " Hem kartımdan fazla çekim yapılıyor, hem bir ay boyunca bu hatalarını fark etmiyor, hem de paramın geri ödemesinin 10 gün sonra yapılabileceği söyleniyor.. Mağazanın sorumsuzluğunun  bedelini ben ödüyorum. LCW mağazalarından alış veren yapanlar mutlaka kart ekstrelerini detaylı incelesinler" dedi. 
Türkiye genelinde şubesi bulunan LCW mağazasında yaşanan kredi kartı skandalı, müşterisini zor durumda bıraktı..

Bayram öncesi, alış veriş yapmak için LCW Outlet Mağazasına Gölcük'ten giden bir vatandaş , ailesi için  kredi kartı ile yaklaşık 900 TL'lik alış veriş yaptı..

Alış veriş sonunda ödemesini yapan müşteri, geçtiğimiz hafta bankasından gönderilen kredi kartı ekstresi ile adeta şok oldu.

Kredi kartından fazladan 900 TL çekildiğini fark eden müşteri, soluğu LCW mağazasında aldı. Mağaza yetkilileri sorumluluğu kabul ederken suçu kasa çalışanına attı. 

Mağaza yetkilileri , kredi kartı geri ödemesini ise ancak 10 gün sonra yapabileceklerini ifade ederken, kart limitinden 900 TL eksilen müşterinin mağdur olduğu ortaya çıktı. Mağduriyetinin giderilmesinin bile 10 gün sonraya atıldığını belirten LCW müşterisi

" Hem kartımdan fazla çekim yapılıyor, hem bir ay boyunca bu hatalarını fark etmiyor, hem de paramın geri ödemesinin 10 gün sonra yapılabileceği söyleniyor.. Mağazanın sorumsuzluğunun  bedelini ben ödüyorum. LCW mağazalarından alış veren yapanlar mutlaka kart ekstrelerini detaylı incelesinler" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.