KARTEPE'DE SEZON AÇILDI

11.12.2016 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARTEPE'DE SEZON AÇILDI

Havaların soğuması ile birlikte Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı hız kazandı. Kartepe'de kar kalınlığı 60 santimi buldu.

KIŞ SEZONU AÇILDI Havaların soğuması ile birlikte Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı hız kazandı. Kartepe’de etkisini gösteren yağışlarla kış turizmi de canlandı. Kocaelililerin yanı sıra İstanbul ve çevre kentlerden gelen vatandaşlar kış dönemini Kartepe’de geçirmeye başladı.   TESİSLER AÇILDI Bölgedeki kar yüksekliği de 60 cm’yi buldu. Kayak tesisleri vatandaşlar için açılırken Kartepe’deki otelin doluluk oranı da giderek artmaya başladı. Ayrıca kayak malzemeleri satan bölgedeki işletmelerin de yüzü kış sezonunda ilk kez gülmeye başladı.
Havaların soğuması ile birlikte Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı hız kazandı. Kartepe'de kar kalınlığı 60 santimi buldu.

KIŞ SEZONU AÇILDI

Havaların soğuması ile birlikte Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı hız kazandı. Kartepe’de etkisini gösteren yağışlarla kış turizmi de canlandı. Kocaelililerin yanı sıra İstanbul ve çevre kentlerden gelen vatandaşlar kış dönemini Kartepe’de geçirmeye başladı.

 

TESİSLER AÇILDI

Bölgedeki kar yüksekliği de 60 cm’yi buldu. Kayak tesisleri vatandaşlar için açılırken Kartepe’deki otelin doluluk oranı da giderek artmaya başladı. Ayrıca kayak malzemeleri satan bölgedeki işletmelerin de yüzü kış sezonunda ilk kez gülmeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.