LASTİK İŞ

KARTEPE'Lİ KADINLAR ILICADA

06.12.2016 - 10:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARTEPE'Lİ KADINLAR ILICADA

Kartepe Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Gölcük’te bulunan Ilıca Termal tesislerini gezdi.

Kartepe Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Gölcük'te bulunan Ilıca Termal tesislerini gezdi. "Yaşam için spor", "Sağlık için spor" ve "Herkes için spor" sloganıyla Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in mahallelerde kadın çalışmaları kapsamında hizmete sunduğu Kadın Spor Merkezleri, Kartepeli hanımların ilgisi ve memnuniyeti ile etkinliklerine devam ediyor. Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri Birimi, sağlık gezileri çerçevesinde, Gölcükte bulunan ılıca termal tesislerine bir gezi düzenledi. Ataşehir mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri termal tesislerinde sunulan hizmetler arasında doktor balık tedavisini de yerinde deneme imkanı buldu. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübünün organizasyonuyla ılıca tesisleri ziyareti, Ataşehir Kadın Spor Merkezinden sonra sırasıyla diğer mahalleler için de düzenlenecek. Ilıca tesislerindeki şifalı sulardan yararlanan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri eğitici, geliştirici, iyileştirici farklı aktivitelerle buluşmalarına imkan sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkürlerini ilettiler. - 
Kartepe Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Gölcük’te bulunan Ilıca Termal tesislerini gezdi.

Kartepe Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Gölcük'te bulunan Ilıca Termal tesislerini gezdi.

"Yaşam için spor", "Sağlık için spor" ve "Herkes için spor" sloganıyla Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in mahallelerde kadın çalışmaları kapsamında hizmete sunduğu Kadın Spor Merkezleri, Kartepeli hanımların ilgisi ve memnuniyeti ile etkinliklerine devam ediyor. Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri Birimi, sağlık gezileri çerçevesinde, Gölcükte bulunan ılıca termal tesislerine bir gezi düzenledi. Ataşehir mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri termal tesislerinde sunulan hizmetler arasında doktor balık tedavisini de yerinde deneme imkanı buldu. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübünün organizasyonuyla ılıca tesisleri ziyareti, Ataşehir Kadın Spor Merkezinden sonra sırasıyla diğer mahalleler için de düzenlenecek.

Ilıca tesislerindeki şifalı sulardan yararlanan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyeleri eğitici, geliştirici, iyileştirici farklı aktivitelerle buluşmalarına imkan sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkürlerini ilettiler. - 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.