LASTİK İŞ
ismail

KARTLAR SİZDEN GÖNDERMEK PTT'DEN

25.08.2017 - 09:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KARTLAR SİZDEN GÖNDERMEK PTT'DEN

Biliyorsunuz PTT yani eski adıyla posta, telgraf, telefon. PTT Ülkemizin en köklü kurumu nyaklaşık 125 yıllık bir kurum olan PTT, Kurban Bayramına özel bir kampnaya başlattı. Kampnayanın adı, “Kartlar Sizden, Göndermek Bizden” gerçekten PTT'yi bu anlamlı kampanyasından ötürü öncelikle tebrik ediyoruz. Bu yüzden diyoruz ki, “Kurban Bayramına özel ücretsiz tebrik kartlarınızı almayı unutmayınız.” PTT yayınladığı mesajda özetle şu görüşlere yer vermiş: “Müşterilerimizin Kurban Bayramını özel bir kampanyayla kutluyoruz. Bu kapsamda, 24-25-28-29-31 Ağustos 2017 tarihlerinde, yurt içi her yere Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine 25 indirim uygulanacaktır.  Ayrıca Kurban Bayramına özel tebrik kartları hazırlanmış olup söz konusu tebrik kartları posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla, ücretsiz dağıtılacaktır.” Vallahi tebrik ediyoruz. PTT artık kendini aşmış. Bizde vatandaşlarımızı bu kampanyadan faydalanmaya davet ediyoruz...

Biliyorsunuz PTT yani eski adıyla posta, telgraf, telefon. PTT Ülkemizin en köklü kurumu nyaklaşık 125 yıllık bir kurum olan PTT, Kurban Bayramına özel bir kampnaya başlattı.
Kampnayanın adı, “Kartlar Sizden, Göndermek Bizden” gerçekten PTT'yi bu anlamlı kampanyasından ötürü öncelikle tebrik ediyoruz. Bu yüzden diyoruz ki, “Kurban Bayramına özel ücretsiz tebrik kartlarınızı almayı unutmayınız.”
PTT yayınladığı mesajda özetle şu görüşlere yer vermiş: “Müşterilerimizin Kurban Bayramını özel bir kampanyayla kutluyoruz. Bu kapsamda, 24-25-28-29-31 Ağustos 2017 tarihlerinde, yurt içi her yere Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerine 25 indirim uygulanacaktır. 
Ayrıca Kurban Bayramına özel tebrik kartları hazırlanmış olup söz konusu tebrik kartları posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla, ücretsiz dağıtılacaktır.”
Vallahi tebrik ediyoruz. PTT artık kendini aşmış. Bizde vatandaşlarımızı bu kampanyadan faydalanmaya davet ediyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.